۲۱ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۴:۰۳ کد : ۹۸ اخبار دانشگاه
• با حضور کریم زارع رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی همایش ملی اندیشه های نوین در تحول صنایع ایران با رویکرد مدیریت جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد. به گزارش خبرنگاردانشجویی ، این همایش ملی صبح امروز در سالن اجتماعات شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد.
•	با حضور کریم زارع رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی همایش ملی اندیشه های نوین در تحول صنایع ایران با رویکرد مدیریت جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد.

درابتدای این همایش ملی دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه ضمن خوش آمد گویی به حاضرین و میهمانان در همایش گفت : دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با بیش از 7200 دانشجو و 85 رشته در سه مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری امروز مهمترین واحد دانشگاهی در شرق استان تهران از لحظ علمی و پژوهشی است .

ایشان تاکید کردند خواست این واحد از مسئولین عالی دانشگاه آزا اسلامی این است که با اختصاص عنوان و امتیاز شهر دانایی به این واحد ، فیروزکوه را به عنوان یک قطب پژوهشی برای کل کشور معرفی نمایند . ایشان توضیح دادند این واحد پتانسیل این را دارد که در ضمینه های علمی ، صنعتی ، پژوهشی و تحقیقاتی در کشور حرف نخست را بزند و دراین راستا کمک و مساعدت مسئولین را لازم داریم .

کریم زارع رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی که به عنوان سخنران ویژه این مراسم سخن می گفت، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی مدّ نظر مقام عظمای ولایت فقط با عاشقانه کار کردن ایجاد می شود و چنین عشقی می تواند زمینه ساز تحولات نوین در صنایع کشور باشد.وی تصریح کرد: رسالت و تکلیف آحاد مردم و مسئولان این است که همواره در میدان عمل حاضر باشند. ایشان دربخشی دیگر از سخنانشان حمایت خودرا از ایجاد  شهر دانایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به عنوان پایگاهی برای فن آوری و پژوهش اعلام کردند .

همچنین در ادامه امام جمعه محترم شهرستان حجت الاسلام اسماعیلی و نماینده مردم فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی آقای مشهدی عباسی نیز طی سخنانی از مسئولین عالیه دانشگاه آزاد اسلامی خواستند تا فیروزکوه را به عنوان یک قطب پژوهشی و تحقیقاتی تعیین و به کل کشور معرفی نمایند . دراین سخنان هردو سخنران تاکید کردند که شهر دانایی برازنده فیروزکوه و دانشگاه آزاد اسلامی این شهر فرهنگ دوست و عالم پرور است .

دکتر حسینی معاون اقتصادی وزارت تعاون کارو امور اجتماعی نیز طی بیاناتی هرگونه کمک برای احداث این قطب علمی در کشور را وظیفه وزارت خانه مطبوع خود دانست و تاکید کرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه می تواند مانند یک ستاره در آسمان پژوهش کشور بدرخشد .

نقطه عطف همایش رونمایی از ربات امدادگر جدید واحد فیروزکوه بود که به همت مرکز تحقیقات رباتیک واحد ساخته و آماده حضور در مسابقات داخلی و جهانی گردیده است . این ربات منحصر به فرد با حرکت در سالن و عبوراز پله های آن گل سرخی را به دکتر کریم زارع ریاست باشگاه پژوهشگران هدیه نمود که مورد تشویق حاضرین در همایش قرار گرفت .

در ادامه برگزاری این همایش ازبین  برترین مقالات ارسالی به دبیرخانه به تعداد 4 مقاله به صورت سخنرانی ارائه  شد.

گفتنی است این همایش برای نخستین بار با همت و تلاش باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و معاونت فرهنگی اجتماعی این واحد دانشگاهی برگزار شد و در طول برگزاری همایش ۱۸ مقاله برتر از سوی محققان و پژوهشگران ارائه شد.

لازم به توضیح است ، نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه فیروزکوه، ، دکتر سید عباس حسینی معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جمعی از رؤسای واحدهای دانشگاهی استان تهران، رؤسای محترم باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان استان تهران، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران ارجمند از سراسر کشور و صاحبان صنایع و کارآفرینان شهرستان فیروزکوه نیز در این همایش حضور داشتند.- مهدی سالاریه معاون فرهنگی اجتماعی واحد فیروزکوه