۰۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۹ کد : ۹۰ اخبار دانشگاه
اردوی هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه درشهرمقدس قم برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، طی دو روز اردوی هم اندیش اساتید واحد فیروزکوه با همت معاونت فرهنگی اجتماعی این واحد در شهرمقدس قم و در جوار مسجد معظم جمکران ، مجتمع یاوران حضرت مهدی (عج) برگزار شد . در این اردو که بیش از 50 نفر از اساتید گروه های مختلف علمی و چندین نفراز چهره های برجسته علمی از حوزه علمیه قم ، حضورداشتند ضمن بررسی راه کارهای ارتقای سطح فرهنگی دانشگاه ، پیشنهادات بسیار ارزنده ای نیز درراستای دست یابی به فرهنگ ناب اسلامی ایرانی ارائه گردید .

توجه به ابزارهای جدید فرهنگی و شبکه های اجتماعی ، ایجاد کرسی های آزاد اندیشی و نقد منصفانه ، پرهیز از شتابزدگی و افراط در تصمیمات فرهنگی ، آموزش فرهنگی در همه سطوح استاد ، دانشجو و پرسنل ، ایجاد اتاق فکر فرهنگی در بین اقشار دانشگاه ، تقویت معنویت در بین اساتید و دانشگاهیان با برگزاری اردوهای فرهنگی ،  استفاده از روش های جدید در جذب استاد و دانشجو به مباحث فرهنگی از عمده پیشنهاداتی بود که ارائه شد .

درابتدای این همایش نیزحجت الاسلام دکتر آهنگرانی از اساتید حوزه علمیه قم درخصوص لزوم توجه به معنویت در جوانان دانشجو مطالب ارزنده ای را ایراد فرمودند .

در پایان همایش نیز زیارت حضرت معصومه (س)  و مسجد مقدس جمکران ، ملاقات با حضرت آیت ا... العظمی موسوی اردبیلی ، بازدید از کتابخانه مرحوم آیت ا... العظمی مرعشی نجفی ، مدرسه فیضیه وحضور در درس ایات عظام جوادی آملی و سبحانی انجام گرفت که مورد استفاده و بهره حاضرین دراین اردو واقع شد .