جلسه شورای اداری شهرستان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار گردید.

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۴ کد : ۸۸۴ اخبار تصویری اخبار دانشگاه اخبار ریاست

برگزاری جلسه شورای اداری  شهرستان‌ فیروزکوه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه
جلسه‌ شورای اداری شهرستان که با حضور معاون محترم استاندار تهران، نماینده محترم مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی، اعضای شورای تأمین و سایر مسؤلین نهاد اجرایی، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ،  معاون محترم اداری  مالی ،مدیر محترم حراست برگزار گردید
در این مراسم‌ جناب آقای دکتر محمدرضا تنهایی ضمن خیر مقدم به مدعوین، ارائه سخنرانی وتبیین راهکارهای پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و با توجه‌ به‌ تغییر رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی به سمت مسئله محوری همکاری نهادهای شهرستانی را جهت‌ حرکت در این مسیر خواستار شدند .