برگزاری جلسه تبیین سیاست‌های کلان و چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

۳۰ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۴ کد : ۸۸۳ اخبار تصویری اخبار دانشگاه اخبار ریاست

برگزاری جلسه تبیین سیاست‌های کلان و چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با حضور اعضای هیأت علمی واحد و سخنرانی جناب آقای دکتر محمدرضا تنهایی اهری ریاست محترم واحد برگزار گردید
در این جلسه پس از ارائه نقطه نظرات و پیشنهادات وراهکارها از سوی اعضای هیأت علمی واحد، جناب آقای دکتر تنهایی اهری سیاست‌های کلان و راهبرد پیشنهادی جهت تعالی واحد فیروزکوه را تشریح فرمودند
در این جلسه دکتر تنهایی اهری رویکرد دانشگاه را بر پایه اقتصاد دانش بنیان و طرح‌های اقتصادی مبتنی بر دانش عنوان کردند و ادامه دادند با توجه به کاهش دانشجو باید همه اساتید و علاقمندان برای پیشرفت دانشگاه تلاش‌ کنند تا با ارائه طرح‌های اقتصادی درآمدهای غیر شهریه ای را افزایش دهند.