۰۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۵:۳۸ کد : ۸۷ اخبار دانشگاه
با سخنرانی امام جمعه فیروزکوه برگزارشد : همایش تبیین وشناخت دیدگاه های پیامبر اکرم (ص) ، امام حسن (ع) و امام رضا(ع) به گزارش خبرنگار دانشجویی ، هم زمان با روزهای آخر ماهخ صفر ، امروز با حضور اساتید ، دانشجویان و پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین اسماعیلی امام جمعه فیروزکوه در مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) این واحد همایش تبیین و شناخت دیدگاه های پیامبر اکرم (ص) ، امام حسن (ع) و امام رضا (ع) برگزارشد

با سخنرانی امام جمعه فیروزکوه برگزارشد :

همایش تبیین وشناخت دیدگاه های پیامبر اکرم (ص) ، امام حسن (ع) و امام رضا(ع)

به گزارش خبرنگار دانشجویی ، هم زمان با روزهای آخر ماهخ صفر ، امروز با  حضور اساتید ، دانشجویان و پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و سخنرانی حجه الاسلام والمسلمین اسماعیلی امام جمعه فیروزکوه در مسجد حضرت سیدالشهدا(ع) این واحد همایش تبیین و شناخت دیدگاه های پیامبر اکرم (ص) ، امام حسن (ع) و امام رضا (ع) برگزارشد .

دراین همایش معنوی پس اقامه نمازجماعت  ظهر و عصر ،  ابتدا حجه اسلام والمسلمین اسماعیلی با بیان نکات اخلاقی از زندگی نبی مکرم اسلام (ص) گفت : ایشان بارها دلیل مبعث خود به نبوت را طرح مکارم اخلاق دربین مسلمان و ملت جهان مطرح کرده اند  و بزرگترین خدمت حضرت به بشریت را پایه گزاری اخلاق در بین مردم دانسته اند .

امام جمعه فیروزکوه از دانشگاهیان خواست تا با درک مفاهیم اخلاقی حضرت رسول (ص) و نشر آن در جامعه به هرچه اسلامی شدن جامعه اسلامی کمک کنند .

ایشان مشکل امروز بشررا فاصله گرفتن از تعالیم آسمانی پیامبران الهی بخصوص حضرت محمد مصطفی (ص) دانستند و تاکید کردند این همه جنگ و خونریزی در دوره ای که بشر خودرا متمدن می داند از چیست ؟

جاهلیت مدرن دستاورد مدرنیته در قرن 21 است که در سایه آن میلیون ها نفر بی گناه در سراسر جهان به قتل می رسند ، فساد و فحشا فراگیر می شود و امنیت در هیچ جای جهان مفهومی ندارند . امروز تنها راه سعادت بشر بازگشت به تعالیم آسمانی آخرین فرستاده خدا حضرت نبی اکرم (ص) است .

حجه اسلام اسماعلیلی دانشگاه را اگر به وظیفه الهی خود عمل کند و در بیدار کردن جان های مشتاق بکوشد ، یک نقطه عطف درجامعه اسلامی دانستند و گفتند : الحمدا... دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه حرکت فرهنگی خوبی را آغاز کرده و امروز شاهد حرکت های خوبی در زمینه اشاعه فرهنگ ناب محمدی (ص) دربین جوانان عزیز هستیم .

پس از سخنرانی حجه اسلام اسماعیلی ، آقای حیدری از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت با قرائت اشعار زیبایی در وصف حضرت رسول (ص) ، امام مجتبی (ع) و امام رضا (ع) به مداحی و سینه زنی پرداختند که مورد استقبال حاضرین قرار گرفت در پایان نیز پذیرایی نهار از حاضرین در همایش انجام شد .

– مهدی سالاریه