قابل توجه داوطلبین انتخاب رشته بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۴۹ کد : ۸۳۴ امکانات واحد
قابل توجه داوطلبین انتخاب رشته بدون آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون بر اساس سوابق تحصیلی -معدل دیپلم- داوطلبین صورت خواهد گرفت و از  تاریخ ۹۹/۵/۵ آغاز شده  و تا تاریخ ۹۹/۷/۷ ادامه خواهد داشت.

داوطبین عزیز با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی  www.azmoon.org
ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و در صورت تمایل و داشتن شرایط نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

داشتن یکی از مدارک: اخذ دیپلم نظام آموزشی جدید حداکثر تا تاریخ ۹۹/۶/۳۱ ؛ یا دارا بودن مدرک پیش دانشگاهی و یا اخذ مدرک پیش دانشگاهی حداکثر تا تاریخ ۹۹/۶/۳۱ و یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم و یا مدرک کاردانی برای داوطلبین الزامی است.

چنانچه نوع دیپلم داوطلب با گروه آزمایشی که متقاضی آن می شود متفاوت باشد، درصد اعمال معدل کتبی متفاوت خواهد بود و لازم است جدول ضریب تاثیر معدل در دفترچه راهنما مطالعه گردد.

داوطلبان لازم است معدل کتبی دیپلم خود را دقیقا مطابق معدل مندرج در مدرک تحصیلی درج نمایند .

در مورد فارغ التحصیلان فنی حرفه ای و کار دانش نظام جدید 6-3-3 و نظام قدیم که دارای مدرک پیش دانشگاهی یا کاردانی هستند، معدل کل دیپلم متوسطه باید قید گردد.

شماره های تماس همکاران پاسخگو جهت ثبت نام بدون آزمون سال ۹۹

۷۶۴۴۸۹۰۴ -۷۶۴۴۸۹۰۷-۷۶۴۴۶۹۲۳  - ۰۲۱