تیم فوتسال دانشجویی واحد فیروزکوه فاتح مسابقات استانی شد

۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۱ کد : ۷۸۰ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
مراسم اختتامیه مسابقه فوتسال دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به میزبانی واحد پرند و رباط کریم در سالروز ورود تاریخی امام راحل(ره) به میهن عزیز اسلامی و آغاز دهه مبارک فجر سال ۱۳۹۸، مراسم اختتامیه مسابقه فوتسال دانشجویی استان تهران با حضور هیات رئیسه واحد، مدیر کل تربیت بدنی استان تهران و اعضای شورای اسلامی شهر پرند در سالن مجموعه ورزشی جهان پهلوان تختی این دانشگاه برگزار گردید. در این دوره از مسابقات که ۱۳ تیم از واحدهای دانشگاهی شرکت داشتند، تیم های واحدهای فیروزکوه، یادگار امام(ره) و شهرقدس به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب نمودند و کاپ اخلاق مسابقات، به واحد پرند تعلق گرفت.
تیم فوتسال دانشجویی واحد فیروزکوه فاتح مسابقات استانی شد