نشست صمیمی حوزه و دانشگاه بمناسبت هفته وحدت در واحد فیروزکوه

۰۹ دی ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۱ کد : ۷۷۰ اخبار دانشگاه تیکر
در واحد فیروزکوه: نشست صمیمی حوزه و دانشگاه با حضور رئیس، مسئولین و اساتید واحد، امام جمعه، فرماندار، شهردار و مسولین ادارات به همراه ریاست محترم حوزه علمیه و اساتید حوزه شهرستان

برگزاری نشست وحدت حوزه و دانشگاه با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر علی اصغر رستمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

نشست وحدت حوزه و دانشگاه به منظور گرامیداشت هفته وحدت و شهادت دکتر مفتح  با حضور حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر علی اصغر رستمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه، مهدی یوسفی جمارانی فرماندار، امام جمعه شهرستان فیروزکوه، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی فرماندار، شهردار فیروزکوه  و حوزویان حوزه علمیه امام صادق (ع) شهرستان فیروزکوه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد.
  دکتر رستمی در این نشست با اشاره به اینکه وحدت حوزه و دانشگاه زمینه ساز جامعه ای پیشرفته و موفق است،اظهار کرد: وحدت بین دو حوزه باعث ایجاد تعالی و ترقی می گردد، از طرفی هم تفرقه و اختلاف بین دو قشر دانشگاهی و روحانیت باعث شکست خواهد شد.
دکتر رستمی بر منویات و پیام های امام(ره) و مقام معظم رهبری در این زمینه تاکید داشت، و خاطر نشان کرد: برای نجات کشور باید دانشگاه های پویا داشته باشیم چون خروجی دانشگاه ها مدیران آینده کشور هستند.اکنون کشور تحت اداره کسانی است که درس زیاد خواندند، مطالعات و تحقیقات وسیعی داشتند. ولی اگر اداره امور به دست بی سوادان بیفتد فاتحه کشور خوانده است.جامعه هر چه که از لحاظ علمی پایین تر باشد و در موازات آن در اعتقادات و اخلاقیات هم سست باشد،باز به همان اندازه شکست خواهیم خورد؛ باید کلام امام(ره)، مقام معظم رهبری، دلدادگان و دلسوختگان انقلاب را مدنظر و سرلوحه قرار بدهیم و راهکارهای اساسی و صحیح برای تقویت وحدت دو قشر دانشگاهی و روحانیj ارائه دهیم.

در ادامه ریاست محترم واحد دانشگاهی وصیت نامه امام راحل را در خصوص وحدت قرائت فرمودند.