تیم فوتسال دانشگاه آزاد فیروزکوه قهرمان مسابقات فوتسال جام اربعین شد

مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیئت ‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران (جام اربعین) با حضور مدیرکل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد و قهرمانی مسابقات به تیم فیروزکوه رسید.
۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۶ کد : ۷۴۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

کمال جوانمرد مدیرکل ورزش و تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم اختتامیه مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیئت ‌علمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان تهران ضمن تشکر از میزبانی واحد دماوند، گفت: توجه به فرهنگ ناب اسلامی باید سرلوحه تمامی فعالیت‌های علمی و ورزشی دانشگاه باشد، چرا که اخلاق و ارزش های اسلامی رکن اصلی انقلاب اسلامی است.

وی ضمن تبریک قهرمانی این دوره از مسابقات به تیم فوتسال دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ادامه داد: ورزش، نقش مهمی در سلامت جسمی، روانی و نشاط یک جامعه سالم دارد و نشاط اجتماعی را به جامعه تزریق می کند و بنده امیدوارم شما همکاران و اساتید گران‌قدر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی با رفتار و منش خود مبلغ منش پهلوانی در جامعه و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی باشید.

رئیس واحد دماوند نیز در خصوص نحوه برگزاری این مسابقات اظهار کرد: مسابقات جام اربعین از سیزدهم مهرماه با حضور ۱۷ تیم آغاز و در مجموع ۳۶ بازی که در ۴ گروه و به‌صورت دوره‌ای و حذفی برگزار شد ۱۰۶ گل از خط دروازه‌ها عبور کرد.

مسابقات فوتسال کارکنان و اعضای هیئت ‌علمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان تهران (جام اربعین) در حالی به پایان رسید که تیم فیروزکوه در یک بازی پایاپای و در ضربات پنالتی موفق به کسب مقام اول و عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات شد و به مسابقات کشوری راه یافت؛ تیم واحد رودهن دوم و تیم دانشگاه آزاد دماوند نیز سوم شدند؛ هم‌چنین با رأی کمیته فنی مسابقات، تیم دانشگاه آزاد پردیس به‌عنوان تیم اخلاق معرفی شد.