شرایط خروج از کشور و زیارت عتبات عالیات دانشجویان مشمول در ایام اربعین حسینی

۱۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۸ کد : ۷۳۸ اخبار فرهنگی اطلاعیه ها و دستورالعمل ها

با عنایت به استقبال مراجعین جوان مشتاق زیارت کربلای معلی و عتبات عالیات در ایام اربعین حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و به منظور تکریم مشمولان عزیز و شرکت حداکثری در این کنگره بزرگ مسلمانان و مراسم پرشورمعنوی و سیاسی جهان تشیع، به اطلاع می رساند کلیه دانش آموزان، دانشجویان و طلاب حوزه های علمیه دارای معافیت تحصیلی در سنوات مجاز تحصیلی، به شرط آن که در بازه زمانی ۷ مهر ماه ۱۳۹۸ لغایت ۳ آبان ماه ۱۳۹۸ درخواست خروج از کشور خود را از طریق سامانه اینترنتی سازمان وظیفه عمومی ناجا ثبت نمایند، بدون اخذ وثیقه، ضمانت نامه بانکی و ... مجوز خروج از کشور برای آن ها صادر خواهد شد.

سازمان وظیفه عمومی ناجا- معاونت مشمولان و امور معافیت ها- اداره تحصیلی