پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی حادثه درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۲ کد : ۷۱۷ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
درپی حادثه‌ اتوبوس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات؛ تسلیت رهبرانقلاب درپی درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد درپی حادثه‌ اتوبوس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران که به جان باختن و جراحت تعدادی از دانشجویان انجامید، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی این حادثه‌ی مصیبت‌بار و دردآور را تسلیت گفتند.

بسمه‌ تعالی

حادثه‌ی مصیبت‌باری که به درگذشت هشت نفر از دانشجویان عزیز و زخمی شدن تعدادی دیگر انجامید، بسیار دردآور و تأسف‌بار است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعه‌ی دانشگاهی، به همه‌ی بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم و از خداوند صبر و اجر برای خانواده‌های داغدار طلب می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای

4/10/97