پیام تسلیت ریاست محترم واحد بمناسبت درگذشت جانسوز چند از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۳ کد : ۷۱۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

همه از خدائیم و بسوی او برخواهیم گشت

قال رسول‌ا... (ص):‌ إِذَا جَاءَ اَلْمَوْتُ طَالِبَ اَلْعِلْمِ وَ هُوَ عَلَى هَذهِ اَلْحَالِ مَاتَ شَهِیداً

ضایعه درگذشت جانسوز، ناباورانه و اندوهبار تنی چند از دانشجویان گرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران موجب تأسف و تألم ایران اسلامی گردید.

ضمن آرزوی سلامتی و بهبودی کامل برای مجروحان این حادثه تلخ، به خانواده‌های داغدار دانشجویان جان‌باخته این سانحه ناگوار تسلیت عرض نموده و برای آن عزیزان سفر کرده رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت می نمائیم .

ریاست ، معاونین ، اساتید ، دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه