سخنرانی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه مبنی بر شایعات بسته شدن دانشگاه در نماز جمعه شهرستان

۱۳ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۵ کد : ۷۰۰ اخبار دانشگاه

سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر علی اصغر رستمی، ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه مبنی بر شایعات بسته شدن دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه :

دکتر رستمی در بین دو نماز روز جمعه مورخ 97/03/11 بیان داشتند که این واحد دانشگاهی با داشتن 140 استاد، دانشیار، استادیار و مربی و 130 کارمند حتی از بعضی ازدانشگاههای تهران  بالاتر است و به همین راحتی ها بسته نخواهد شد.

شاید در بعضی از رشته ها مشکلاتی وجود داشته باشد و لی این دلیل بر این شایعه پراکنی ها نمی باشد.

وی افزود جا به جایی کارکنان یک امری طبیعی است و در هر اداره ای امکان دارد اتفاق بیفتد و هیچ کارمندی از دانشگاه آزاد اخراج نخواهد شد.
ایشان در ادامه بیان کردند با باز شدن دانشگاههای متعدد در حومه تهران  اعم از دولتی و دانشگاه آزاد و حذف کنکور مسبب کاهش دانشجو در شهرستان ها شد. ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه از شهروندان فیروزکوهی خواستند که به این شایعات دامن نزنند .

و در پایان  گفت در حال حاضر دانشگاه آزاد فیروزکوه با 114 رشته فعال دانشجو می پذیرد و نیز تاکید داشتند اصلی ترین علت کاهش دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی، تجمیع کنکور و پذیرش دانشجو در وزارت علوم دانسته که وزارت علوم با دانشگاه آزاد برخورد جناح سیاسی می کند . خواهشم از وزارت علوم این است که با این برخوردهای سیاسی باعث ضربه زدن به دانشگاه آزاد و مردم نشوند.