مراسم تکریم و تودیع و معارفه معاون اداری – مالی واحد

۲۹ بهمن ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۷ کد : ۶۸۴ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
مراسم تکریم «دکتر خسرو عزیزی» معاونت اداری- مالی و معارفه «آقای رامین وران » معاونت اداری- مالی جدید امروز در سالن کنفرانس دانشکده علوم انسانی واحد برگزار شد.

مراسم تکریم «دکتر خسرو عزیزی» معاونت اداری- مالی و معارفه «آقای رامین وران » معاونت اداری- مالی جدید امروز در سالن کنفرانس دانشکده علوم انسانی واحد  با حضور  ریاست، معاونین، مدیران و جمعی از کارکنان و اساتید برگزار شد و طی این مراسم از زحمات دکتر عزیزی با اهداء لوح تقدیر و هدایا از طرف ریاست و همکاران اداری مالی و دانشگاه  قدر دانی و با دادن حکم مسئولیت آقای وران به سمت معاون ادارای – مالی منصوب شدند.