با حضور دکتر محمدحسن قدیری ابیانه ، مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضوردکتر محمدحسن قدیری ابیانه ،سفیر سابق ایران در استرالیا و مکزیک و مدیر انجمن نخبگان جهان اسلام ، جمعی از اساتید و دانشجویان واحد فیروزکوه ، مراسم روز دانشجو دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

دراین مراسم ، دکترمحمدحسن قدیری ابیانه ضمن تبریک 16 آذر ، روز دانشجو ، گفت : برای توسعه و پیشرفت کشور باید دانشجویان کارآفرین باشند . این استاد دانشگاه ضمن نقد اتکای به نفت و منابع خدادادی ادامه داد : مشکل امروز کشور ما این است که توقع داریم دولت با درآمد نفتی برای کشور اشتغال و توسعه ایجاد کند ولی حقیقت این است که درآمد نفتی کشور هیچگاه برای ایجاد بیش از چهارو نیم میلیون شغل که درکشور کم داریم کافی نیست !
دکتر ابیانه تاکید کرد: جوان تحصیل کرده و متخصص دانشگاهی نباید منتظر استخدام دردولت شود بلکه باید با نوآوری و تلاش و کوشش خودش ضمن ایجاد اشتغال و درآمد پایدار ، افراد بیکار غیر تحصیل کرده را نیز به کار درآورد و این مبنای توسعه پایدار درکشور باید باشد . ایشان ادامه دادند وضعیت کارمفید در کشور خوب نیست و باید بدانیم که اگر تلاش کشورهای توسعه یافته نبود به جایگاه امروز نمی رسیدند .

دکتر قدیری ابیانه توضیح دادند پول نفت هیچگاه نمی تواند برای کشور ما خوشبختی بیاورد و همواره مشکلات به وجود آمده از این ماده خدادادی بیشتر از منافع و مزایای آن بوده است .
درادامه این جلسه برخی اساتید دانشگاهی ضمن نقد مطالب گفته شده ، تاکید کردند که نقش دولت در توسعه اقتصادی کشور ، ریل گزاری و تعیین اهداف و تسهیل دستیبابی به آن می باشد که باید به این مهم توجه بشود . دکتر مجیبی از اساتید علوم انسانی تاکید کردند ، وجود قوانین دست و پاگیر به جای تشویق جوانان تحصیل کرده به کارآفرینی ، نوعی دلسردی در جامعه برای ایجاد خوداشتغالی بوجود آورده است که دولت باید در رفع موانع تلاش بیشتری کند .
دکتر حاج علیان از اساتید مدیریت نیز ضمن نقد مطالب گفته شده تاکید کردند برای اصلاح وضعیت موجودیاید مدلی کاربردی مطرح کرد . طرح موضوعات تکراری مشکلی از دانشجوی تحصیل کرده بیکار حل نخواهد کرد .

درپایان این جلسه جوایزی به دانشجویان نخبه علمی ، ورزشی و فرهنگی اهدا گردید . – مهدی سالاریه ، روابط عمومی واحد فیروزکوه