جلسه سخنرانی علمی دکتر امیر غلام ابری با موضوع تشخیص داده های پرت از نگاه تحلیل پوششی داده ها درواحد فیروزکوه برگزار شد .

۰۲ آذر ۱۳۹۶ | ۱۶:۲۸ کد خبر : ۶۵۳ اخبار تصویری اخبار پژوهشی اخبار دانشگاه

دراین جلسه که معاونین پژوهشی و دانشجویی و همچنین جمعی از اساتید و دانشجویان نخبه علمی حضورداشتند دکتر امیر غلام ابری درخصوص موضوع سخنرانی مطالب ارزنده ای رابیان داشتندکه مورداستفاده حاضرین قرارگرفت.

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با تلاش معاونت پژوهش و فن آوری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه ، جلسه سخنرانی علمی استاد دکتر امیر غلام ابری  با موضوع تشخیص داده های پرت از نگاه تحلیل پوششی داده ها در سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی واحد فیروزکوه برگزار شد .
دراین جلسه علمی که معاونین پژوهشی و دانشجویی و همچنین جمعی از اساتید و دانشجویان نخبه علمی حضورداشتند دکتر امیر غلام ابری درخصوص موضوع سخنرانی مطالب ارزنده ای را بیان داشتند که مورد استفاده حاضرین قرارگرفت و درپایان نیز به رسم ادب و احترام  هدیه ای از طرف معاونت پژوهشی به این استاد به نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه تقدیم گردید .
گفتنی است دکتر امیر غلام ابری از اساتید به نام گروه ریاضی است و سابقه معاونت آموزشی را در واحد های فیروزکوه و دماوند را دارند . – مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه