تقویم دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

۰۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۰ کد خبر : ۶۲۶ اطلاعیه ها و دستورالعمل ها

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد و دکتری

طبق جدیدترین بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، تقویم دفاع از پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به شرح ذیل می باشد.

نیمسال دوم تحصیلی

آخرین روز دفاع از پایان نامه 1396/06/25

نیمسال اول تحصیلی

آخرین روز دفاع از پایان نامه 1396/11/14

• تذکر 1: دانشجویانی که شرایط دفاع طبق تقویم فوق را دارند می بایست تأیید داوران محترم گروه آموزشی را حتما یک هفته قبل دریافت نموده و به امور پایان نامه ها اعلام نمایند.
  • تذکر 2: دفاع در ایام بعد از تاریخ های یاد شده منوط به تمدید شهریه و احتساب سنوات تحصیلی می باشد.

از دانشجویان گرامی تقاضا می شود نسبت به این اطلاعیه اهتمام و دقت ویژه داشته باشند و هرگونه قصور متوجه ایشان خواهد بود.

معاونت پژوهش و فناوری واحد فیروزکوه

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل