فیروزکوه صاحب سما می شود

۰۸ خرداد ۱۳۹۶ | ۱۵:۲۹ کد خبر : ۶۰۸ اخبار دانشگاه

رییس دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه از آمادگی این واحد دانشگاهی برای تاسیس معاونت سما در فیروزکوه خبر داد.
دکتر علی اصغر رستمی با اشاره به وجود ظرفیت دانش آموزی کافی در این شهرستان افزود: «زیرساخت های مرتبط و کادر آموزشی مجرب در اداره آموزش و پرورش شهرستان وجود دارد و ضرورت دایرکردن این مرکز در این شهرستان بیش از پیش احساس می شود.»
وی تصریح کرد: «باوجود زیرساخت های کامل اعم از ساختمان آموزشی مجهز، آزمایشگاه ها و کارگاه، سیستم اداری و ظرفیت قابل استفاده در این حوزه، راه اندازی این مرکز بدون تحمیل هیچ هزینه اضافه ای به سیستم قابل اجرا است.»
رییس سازمان سما نیز ضمن اعلام موافقت اصولی با تاسیس معاونت سما در این واحد دانشگاهی، دستور لازم را برای مساعدت و تسریع در راه اندازی مدارس سما فیروزکوه صادر کرد.

منبع : http://sazman-sama.org/?part=news&inc=news&id=4023