انعقاد قرارداد دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با شرکت پومر ، برای تولید قطعات صنعتی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برای شرکت پومر ، قطعات صنعتی تولید می کند .

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۲ کد خبر : ۵۹۷ اخبار پژوهشی اخبار دانشگاه اخبار ریاست
به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضور متخصصین و مدیران شرکت پومر ،بزرگترین تولید کننده لواز اداری درکشور ، قرارداد ساخت قطعات صنعتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه اجرایی شد . دراین جلسه که حجت الاسلام دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه ، دکتر سهرابی ، رئیس دانشکده فنی و مهندسی و دکتر سید محسن کمالی ، رئیس مرکز رشد واحد فیروزکوه نیز حضورداشتند ، مقررشد با آماده سازی فضای کارگاهی این واحد دانشگاهی ، باتوجه به امکانات موجود درواحد ، قطعات مربوط ساخت تجهیزات اداری ساخته و ضمن قراردادی به این شرکت مهم تولیدی فروخته شود .
دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برای شرکت پومر ، قطعات صنعتی تولید می کند .

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضور متخصصین و مدیران شرکت پومر ،بزرگترین  تولید کننده لواز اداری درکشور ، قرارداد ساخت قطعات صنعتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه اجرایی شد .
دراین جلسه که حجت الاسلام دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه ، دکتر سهرابی ، رئیس دانشکده فنی و مهندسی  و دکتر سید محسن کمالی ، رئیس مرکز رشد واحد فیروزکوه نیز حضورداشتند ، مقررشد با آماده سازی فضای کارگاهی این واحد دانشگاهی ، باتوجه به امکانات موجود درواحد ، قطعات مربوط ساخت تجهیزات اداری ساخته و ضمن قراردادی به این شرکت مهم تولیدی فروخته شود .