بزرگداشت هفته معلم و تکریم مقام استاد

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۷:۳۷ کد خبر : ۵۹۵ اخبار تصویری اخبار دانشگاه اخبارآموزشی اخبار ریاست

مناسبت بزرگداشت هفته معلم و تکریم مقام استاد ، مراسم با شکوهی با حضور ریاست محترم واحد حجت الاسلام  والمسلمین دکتر رستمی و معاونین محترم واحد و جمع کثیری از اساتید  ، دانشجویان و کارکنان در روز پنج شنبه 14/2/96 در سالن اجتماعات شهید آوینی برگزار گردید. در این جلسه جناب آقای دکتر رستمی ریاست محترم و جناب آقای دکتر محمودزاده معاون محترم آموزشی بمناسبت گرامیداشت مقام معلم و پاسداشت مقام استاد به ایراد سخن پرداختند. همچنین در این مراسم دانشجویان هنرمند این واحد به اجرای برنامه های خود پرداختند و در پایان از اساتید نمونه فرهنگی و آموزشی و کارکنان جانباز تقدیر بعمل آمد.

(معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد فیروزکوه)