نخستین انتخابات کانون اندیشه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۲۲:۵۴ کد : ۵۶۴ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
نخستین انتخابات کانون اندیشه اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار شد

با حضور دکتر مجید جهانگیر فرد ، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد فیروزکوه نخستین انتخابات کانون اندیشه اساتید برگزار شد .
به گزارش خبرنگار دانشجویی صبح امروز با حضور دکتر مجید جهانگیر فرد ، معاون دانشجویی و فرهنگی واحد فیروزکوه و جمعی از اساتید هیات علمی این واحد دانشگاهی نخستین انتخابات کانون هم اندیشی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .
در این انتخابات از مجموع 28 رای اخذ شده ، آقای دکتر مهدی امیر میان درق با 16 رای نفر اول ، خانم دکتر فرح السادات کارگر با 15 رای نفر دوم و آقای ودود جوان امانی با 11 رای به عنوان نفر سوم انتخاب شدند . لازم به توضیح است دو نفر از اعضای منتخبین شورای مرکزی از طرف شورای موسسین معرفی و منصوب می شوند و قبلا از طرف این شورا ، دکتر محمودمحمودزاده معاون آموزشی و دکتر مجید جهانگیر فرد معاون دانشجویی و فرهنگی به عنوان اعضای شورای مرکزی انتخاب و منصوب شده بودند .
به این ترتیب 5 نفر اعضای شورای مرکزی تعیین و مقرر گردید که سریعا برنامه های خودرا درحوزه اندیشه و فرهنگ  به اعضا معرفی و اعلام نمایند .
همچنین در ادامه این جلسه برنامه هم اندیشی فرهنگی نیز با موضوع بررسی راه کارهای توسعه فرهنگی دانشگاه با حضور اساتید و صاحب نظران برگزار گردید و پیشنهادات ارزنده ای در این رابطه عنوان گردید . در پایان نیز مصوب شد تا در جلسات آینده نشست تخصصی با حضور هیات رئیسه واحد  در خصوص بررسی  چشم انداز پیش روی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردد .
. – مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه