ثبت نام دانشجویی وام شهریه بلند مدت دولت آغاز شد.

۰۳ شهریور ۱۳۹۵ | ۰۸:۱۷ کد : ۴۶۱ اطلاعیه ها و دستورالعمل ها اخبار صندوق رفاه

دانشجویان متقاضی وام شهریه بلند مدت دولت جهت ثبت نام درخواست وام به آدرس www.swf.ir  پرتال دانشجویی - سامانه پورتال فاز 2 مراجعه نموده و با ثبت کد ملی خود به عنوان رمز با خط فاصله نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمائید و دانشجویانی که تا کنون از وام بلند مدت استفاده ننموده اند ضمن ثبت نام در سایت مذکور (بخش ثبت نام )جهت دریافت فرم به بخش اداری مالی - صندوق رفاه مراجعه نموده و ضمن مطالعه بخش تسهیلات بلند مدت نسبت به دانلود فرمها و تکمیل آن و ارایه مدارک به صندوق رفاه اقدام نمائید.

مهلت ثبت نام و ارائه مدارک تا 18 شهریور 1395 تمدید گردید.
( مهلت تعیین شده تمدید نخواهد شد )