۲۳ شهریور ۱۳۹۳ | ۰۹:۲۱ کد : ۴۱ اخبار دانشگاه
درنشست خبری مهم رئیس واحد فیروزکوه با روزنامه های سراسری و محلی مطرح شد . یک گام مهم در توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به گزارش خبرنگار دانشجویی حجه السلام دکتر رستمی عصرامروز در جمع خبرنگاران روزنامه های محلی و سراسری ، خبرگزاری ها و مسئولین روابط عمومی شهرستان فیروزکوه ضمن تبریک موفقیت درخشان واحد فیروزکوه در جذب و اخذ مجوز سه رشته دکتری به عموم شهروندان فیروزکوهی گفت : با کمال افتخار به استحضار مردم زحمتکش و علم دوست فیروزکوه می رسانم امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه موفق به تصویب و اخذ مجوز سه رشته در مقطع دکتری ( مدیریت صنعتی ، مدیریت دولتی و علوم اقتصادی ) و 12 رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد و 4 رشته جدید در مقطع کارشناسی گردیده است .

درنشست خبری مهم رئیس واحد فیروزکوه با روزنامه های سراسری و محلی مطرح شد .

یک گام مهم در توسعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

به گزارش خبرنگار دانشجویی حجه السلام دکتر رستمی عصرامروز  در جمع خبرنگاران روزنامه های محلی و سراسری ، خبرگزاری ها و مسئولین روابط عمومی شهرستان فیروزکوه ضمن تبریک موفقیت درخشان واحد فیروزکوه در جذب و اخذ مجوز سه رشته دکتری به عموم شهروندان فیروزکوهی گفت : با کمال افتخار به استحضار مردم زحمتکش و علم دوست فیروزکوه می رسانم امروز دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه موفق به تصویب و اخذ مجوز سه رشته در مقطع دکتری ( مدیریت صنعتی ، مدیریت دولتی و علوم اقتصادی ) و 12 رشته جدید در مقطع کارشناسی ارشد و 4 رشته جدید در مقطع کارشناسی گردیده است .

دکتر رستمی ادامه داد : این  موفقیت بزرگ یعنی توسعه شاخص های علمی و پژوهشی واحد فیروزکوه بنابر این مردم فیروزکوه شاهد یک نقطه عطف در شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد خواهند بود که این مهم به دست نیامده است جز با حمایت های بی دریغ و گسترده شما مردم فهیم فیروزکوهی ازمجموعه مدیریت واحد

رئیس واحد فیروزکوه توضیح داد : 12 رشته با ارزش کارشناسی ارشد شامل : مهندسی برق با گرایش مخابرات ، مهندسی معماری ، مدیریت اجرایی با گرایش مدیریت بازار یابی ، مدریریت کارآفرینی ، مدیریت MBA، برنامه ریزی سیستم های اقتصادی ، اقتصاد انرژی ، مدیریت فن آوری اطلاعات با گرایش کسب و کار الکترونیک ، مدیریت فن آوری اطلاعات با گرایش مدیریت منایع اطلاعاتی ، مدیریت فن آوری اطلاعات با گرایش سیستم های اطلاعاتی پیشرفته ، مدیریت مالی و مدیریت کارآفرینی با گرایش کسب و کارجدید می باشند . و 4 رشته جدید کارشناسی نیز مهندسی عمران ، مهندسی هوا وفضا و مهندسی برق قدرت همگی در مقطع کارشناسی هستند .

دکتر رستمی ابراز امید واری کرد که در آینده نزدیک 3 رشته دیگر به دکتری و 10 رشته نیز به کارشناسی و کارشناسی ارشد این واحد دانشگاهی اضافه شود . ایشان آینده واحد فیروزکوه را با توجه به ظرفیت های بسیار خوبی که وجوددارد عالی توصیف کرد و تاکید کرد که باید همه دست به دست هم دهیم تا دانشگاه را بسازیم . این جلسه بعد از یک ساعت پرسش و پاسخ رسانه ها با ذکر صلوات به پایان رسید . – مهدی سالاریه روابط عمومی فیروزکوه