۲۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۳ کد : ۳۸ اخبار دانشگاه
با حضور امام جمعه شهرستان فیروزکوه پروژه های مهم حوزه فن آوری و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه افتتاح شد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضور حجه الاسلام اسماعیلی امام جمعه شهرستان فیروزکوه و جمعی از مسئولین منطقه ای و دانشگاهی واحد فیروزکوه پروژه های مهمی در حوزه فن آوری و ارتباطات واحد فیروزکوه افتتاح گردید . مهمترین موضوع افتتاح شده ، تغییر بستر فیبر نوری واحد بود کارهای اولیه و اداری آن از سال 1391 آغازگردید و با تخصیص بودجه ای بیش از 400میلیون تومان به اتمام رسید .
با حضور امام جمعه شهرستان فیروزکوه  پروژه های مهم حوزه فن آوری و ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه افتتاح شد .

با حضور امام جمعه شهرستان فیروزکوه

مهندس داود ایلکا مدیر فن آوری و ارتباطات واحد فیروزکوه ضمن با اهمیت توصیف کردن این اتفاق ،  توضیح داد : از جمله ثمرات مهم این بستر، افزایش پهنای باند back bone شبکه با تغییر کابلهای مسی به فیبر نوری ، در نظر گرفتن خط پشتیبان فعال در شبکه تا در زمان پارگی و یا قطع ارتباط خط اصلی ارتباطی هر ساختمان، ارتباط از خط پشتیبان شبکه تا مرکز دیتا برقرار گردد،  تغییر بستر فعال شبکه با سوئیچهای Cisco و پیاده سازی استانداردهای سوئیچینگ ، مدیریت یکپارچه و متمرکز و همچنین مدیریت ارتباط و کنترل ترافیک انتقال داده ها بین ساختمانها و سوئیچهای موجود در هر ساختمان و جلوگیری از ترافیک های غیر ضروری ، پیاده سازی سرویس DHCP و آماده سازی بستر شبکه جهت راه اندازی سرویسهای دیگر در راستای بهینه سازی بستر شبکه ،  پیاده سازی حداقل امنیت در شبکه و آماده سازی آن در راستای ایجاد استاندارد امنیت در تمامی لایه های شبکه با تهیه تجهیزات امنیتی در آینده می باشد .

ایشان همچنین ادامه دادند ذکر این نکته حائز اهمیت است که تسریع در اجرای پروژه یادشده بالا مرهون الطاف و تدابیر حکیمانه دکتر رستمی ریاست واحد و همکاری هیئت رئیسه بوده که بنده به نوبه خود کمال قدردانی را از ایشان می نمایم.

همچنین درادامه  این مراسم نرم افزارهای جدید  مشروحه زیر رونمایی گردید:

1. نرم افزار پژوهشی که قابلیت محاسبه امتیاز خودکار پژوهانه اساتید را داراست
  2. سامانه پایان نامه که قادر است تمامی مراحل پایان نامه دانشجو را به صورت اینترنتی تا زمان برگزاری دفاع هدایت نماید و دانشجو مراحل اداری خود را در این سامانه ردیابی نماید.
  3. سایت اطلاع رسانی واحد فیروزکوه به نشانی www.iaufb.ac.ir که بقیه سایتهای موجود در واحد ازقبیل سایت ریاست، سایت معاونتها، دفتر فرهنگی و غیره در زیرمنوهای آن قرار گرفته اند و همچنین به تمامی اساتید این واحد نیز یک صفحه شخصی در این دامنه داده شده است تا بتوانند با دانشجویان خود در دنیای مجازی ارتباط برقرار نمایند.

درپایان این جلسه حجه الاسلام والمسلمین حاج آقا اسماعیلی امام جمعه فیروزکوه ضمن مهم دانستن این دستاوردهای ارزشمند گفت : بسیار خوشحال هستیم که واحد فیروزکوه در مسیر توسعه توانمندی های خود پیش رفت دارد واین مرهون مدیریت خوب دکتر رستمی و مدیران ارزشمند این واحد می باشد . ایشان ابراز امید واری کرد درآینده اخبار خوبی از سایر دستاوردهای علمی ، پژوهشی و فرهنگی واحد فیروزکوه منتشر شود . مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه