۲۰ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۴:۲۷ کد : ۳۷ اخبار دانشگاه
با مجوز وزارت علوم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در ترم جاری دانشجوی دکتری می پذیرد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با تلاش و پیگیری حجه الاسلام دکتر رستمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در سه رشته دکتری اقتصاد ، دکتری مدیریت دولتی و دکتری مدیریت صنعتی در ترم جاری دانشجوی دکتری به شرط قبولی درکنکور می پذیرد .
با مجوز وزارت علوم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه  در ترم جاری دانشجوی دکتری می پذیرد .

با مجوز وزارت علوم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه  در ترم جاری دانشجوی دکتری می پذیرد .

حجه السلام دکتر رستمی گفت : برای نخستین بار موفق شدیم با مجوزی که از که وزارت علوم ، تحقیقات و فن آوری گرفتیم در سه رشته مهم و پرتقاضا که انصافا هیات علمی بسیار خوب و توانمندی هم در این رابطه داریم ، دانشجوی دکتری جذب کنیم .

ایشان ادامه دادند با توجه به اینکه اکثر گرایش های رشته اقتصاد و مدیریت در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد را دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه دارد بنا براین واحد فیروزکوه قطب اقتصاد و مدیریت در استان تهران می باشد و بدون تردید بهترین اساتید و فضای علمی ، پژوهشی و رفاهی در این واحد برای دانشجویان عزیز محیا است .

ریاست واحد فیروزکوه همچنین این مژده را به مشتاقان علم و دانش داد که در آینده ای نزدیک خبرهای مسرت بخشی درزمینه جذب رشته های جدید در مقاطع سه گانه کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری خواهید شنید که اخبار تکمیلی آنها در آینده منتشر خواهد شد .

ایشان در همچنین توضیح داد در زمینه جذب رشته های فنی نیز در مقطع مختلف برنامه ریزی شده است و در تلاش هستیم که بتوانیم مجوزهای لازم را از وزارت علوم و دانشگاه آزاد اخذ کنیم .

دکتر رستمی از همه همکاران ، اساتید و بزرگانی که دلسوزانه در راه توسعه این دانشگاه مردمی قدم برمی دارند به خصوص جناب آقای دکتر شجاع که علارغم گرفتاری ها و مسئولیت های سنگینی که به عهده دارند برای واحد موفقیت و توسعه واحد فیروزکوه تلاش می کنند ، کمال تشکر و قدردانی را نمودند و گفتند باید همه کمک کنیم تا دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه یک باردیگر به جایگاه حقیقی خود دست پیدا کند و اگر چنین شود قطعا همه شهرستان و منطقه سود و بهره خواهد برد . – مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه