۱۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۵:۲۵ کد : ۳۱۴ اخبار دانشگاه
پرفسور الوانی ، چهره ماندگار علم مدیریت ایران ، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت: باید تمام فرهنگ های ملل جهان از علم مدیریت براساس نیاز های خود استفاده کنند و نباید این علم تحت تاثیر سلیقه های گوناگون تغییر محتوایی پیدا کند . این استاد به نام مدیریت ایران توضیح داد : متاسفانه برخی افراد ناآگاه فکر می کنند می توان علم را با سلیقه شخصی و گروهی تغییر داد این درحالی است که ماهیت علم ثابت است بلکه سلایق این گروه ها باید بر آن منطبق گردد .
پرفسور الوانی ، چهره ماندگار علم مدیریت ایران ، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت:  باید تمام فرهنگ های ملل جهان از علم مدیریت براساس نیاز های خود استفاده کنند و نباید این علم تحت تاثیر سلیقه های گوناگون تغییر محتوایی پیدا کند .

ایشان ادامه دادند مدیریت به عنوان یک علم دارای اصولی است که از نظر تمام فرهنگ ها و مذاهب پذیرفته شده است و محتوای آن قطعی و مورد پذیرش عقل بشر است لیکن در بکارگیری این علم حتما باید بسته به نوع شرایط حاکم برمحیط دقت نظر داشت .

پرفسور الوانی که با دعوت معاونت آموزشی و دانشکده علوم انسانی واحد فیروزکوه در یک نشست علمی با اساتید و دانشجویان دکتری مدیریت سخنرانی کردند ادامه دادند : مشکل امروز جامعه ما بی توجهی به اصول غیر قابل انکار علم مدیریت است . حتما عدم توجه به این اصول علمی می تواند جامعه را به حرج و مرج و بحرانهای مدیریتی هدایت نماید . لذا باید مدیران فعلی و آینده کشور تلاش کنند تا ساختار های مدیریتی را براساس رویکرد علمی اصلاح نمایند .

این جلسه با حضور پرشور دانشگاهیان تا ظهر به مدت یک نیم روز ادامه داشت و با تجلیل از چهره ماندگار علم مدیریت کشور به پایان رسید . – مهدی سالاریه