دکتر میرزاده به مناسبت برگزاری نخستین جشنواره فیلم سنگر پیام صادر فرمودند

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۰ کد : ۳۰۶ اخبار دانشگاه
به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست انقلاب و مقاومت نشانگر زندگی و بالندگی است که انسان را در رهگذر تاریخ به تکامل می رساند و کمال اخلاقی را برای انسان به ارمغان می آورد . انقلاب و مقاومت حرکت به سمت پاکی و راستی بوده و همواره مورد ستایش و توجه آزاد اندیشان ، متفکران و صاحبنظران است . دراین راستا ، هنرمندان به عنوان یکی از گروه های برجسته همواره کوشیده اند زوایای آشکار و پنهان این رخدادها را با نکته سنجی و ظرافت اندیشی به تصویر کشیده و پیام ها و درس های آنان را برای آیندگان آشکارا نشان دهند .
دکتر میرزاده به مناسبت برگزاری نخستین جشنواره فیلم سنگر پیام صادر فرمودند

به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست

امروزه هنرمندان متعهد درعرصه سینما ، تاریخ انقلاب اسلامی و مقاومت های جانانه رزمندگان اسلام را در هشت سال جنگ تحمیلی در کانون توجه قرارداده اند و با تصویر گری و هنرمندی این افتخار آفرینی ها را برای جامعه و میهن اسلامی روایت کرده اند . همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند : « فیلم انقلاب و دفاع مقدس ، برترین کار های هنری است . کسانی که در این رشته کارکرده اند و دراین صراط حضور داشته اند ، این رشته را مغتنم بشمرند و پیش ببرند . »

دانشجویان ، فارغ التحصیلان و علی الخصوص شهیدان دانشگاه آزاد اسلامی جرعه ای از آفتاب خلقتشان را با عزتشان در هم آمیختند و بازوی غیرت را با آستین همت آشتی داده ، نوشتند و روایت کردند و تصویر گرفتند تا بر تارک سربلند دانشگاه آزاد اسلامی ایران ، سنگری بسازند لبریز از غرور و لبالب از اقدام برای عمل و نشان دادن عزم جزم خویش در باب نمایش 37 سال تلاش ، 37 سال پایداری ، 37 سال تفکر ، اراده ، اخلاص و ایثار توسط شیر زنان و مردان این سرزمین .

واینک جشنواره فیلم کوتاه سنگر فرصتی را برای ارائه دستاورد های انقلاب و مقاومت توسط هنرمندان جوان دانشگاهی فراهم کرده است تا بخشی از جان فشانی های رزمندگان و سربازان گمنام حضرت ولیعصر (عج) در هشت سال دفاع مقدس را به زبان فیلم کوتاه ، مستند و پویا نمایی به نمایش بگذارند . اینجانب تلاش های این عزیزان را در این عرصه فرهنگی ارج نهاده و باور دارم که پاسداشت انقلاب و مقاومت به عنوان ارزشمند ترین سرمایه الهی ، نوید بخش آینده ای روشن برای ایران اسلامی خواهد بود .

دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری این جشنواره و حمایت از جوانان هنرمند ، پرچم دار نهضتی جدید در عرصه حماسه و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی خواهد بود . امید است برگزاری این گونه جشنواره ها زمینه مناسبی برای ارائه آثار فاخر و متعهدانه توسط جوانان هنر مند این مرز و بوم فراهم آورد .

درپایان از تلاش های معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ، واحد فیروزکوه ، واحد های دانشگاهی مشارکت کننده ، مسئولان و دست اندر کاران فرهنگی و همچنین از هنرمندان فعال دراین جشنواره تشکر و قدردانی می نمایم و برای همه خالقان سنگر از خداوند متعال درعرصه هنر و فرهنگ توفیق روز افزون مسالت دارم .

دکتر حمید میرزاده

ریاست دانشگاه آزاد اسلامی