استاد دکتر سید مهدی حسینی قادیکلایی ، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری و از اساتید به نام مدیریت واحدفیروزکوه به ملکوت اعلا پیوست .

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۹:۲۵ کد : ۳۰۵ اخبار دانشگاه

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز دکتر سید مهدی حسینی قادیکلایی ، رئیس دانشکده مدیریت و حسابداری واحد فیروزکوه و از اساتید هیات علمی به نام و با سابقه مدیریت این واحد دانشگاهی پس از طی یک دوره بیماری ، به ملکوت اعلا پیوست .این استاد به نام داری تالیفات و مقالات متعدد بین المللی بوده و در دانشگاه های متعدد دولتی و آزاد اسلامی تدریس می کرده است .

فقدان این استاد معظم ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه را در غمی سنگین فرو برده است . دکتر رستمی رئیس واحد فیروزکوه ضمن عرض تسلیت فوت دکتر سید مهدی حسینی قادیکلایی ، همگان به شرکت در مراسم تدفین آن استاد فقید که امروز در شهر قائم شهر برگزار می شود دعوت کردند . – مهدی سالاریه