آغاز جشنواره فیلم کوتاه سنگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۳:۴۶ کد : ۳۰۳ اخبار دانشگاه
آغاز جشنواره فیلم کوتاه سنگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه نخستین جشنواره سراسری فیلم کوتاه دانشجویی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس « سنگر » در واحد فیروزکوه آغاز به کارکرد .
آغاز جشنواره فیلم کوتاه سنگر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور دهها نفر از هنرمندان ، هنردوستان ، دانشگاهیان ، مسئولین دانشگاهی و شهرستانی ، و با برگزاری همایش افتتاحیه نخستین جشنواره سراسری فیلم کوتاه دانشجویی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس « سنگر» ، این جشنور هنری فرهنگی آغاز به کار نمود .

دکترعلی اصغر رستمی ، ریاست واحد فیروزکوه ، در ابتدای این جشنواره ضمن خیر مقدم پیام دکترمیرزاده ، ریاست عالیه دانشگاه را به جشنواره سنگر قرائت کردند . دربخشی از این پیام آمده است : « جشنواره فیلم کوتاه سنگر فرصتی را برای ارائه دستاورد های انقلاب و مقاومت توسط هنرمندان جوان دانشگاهی فراهم کرده است تا بخشی از جان فشانی های رزمندگان و سربازان گمنام حضرت ولیعصر (عج) در هشت سال دفاع مقدس را به زبان فیلم کوتاه ، مستند و پویا نمایی به نمایش بگذارند . اینجانب تلاش های این عزیزان را در این عرصه فرهنگی ارج نهاده و باور دارم که پاسداشت انقلاب و مقاومت به عنوان ارزشمند ترین سرمایه الهی ، نوید بخش آینده ای روشن برای ایران اسلامی خواهد بود . »

درادامه آقای مهندس نواله طاهری ، فرماندار شهرستان فیروزکوه ضمن تجلیل از برگزار کنندگان این جشنواره گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند زنده نگه داشتن یادشهیدان کمتر از شهادت نیست و این جشنواره های هنری فرهنگی که مفهوم دفاع مقدس را به دنبال دارد به نوعی زنده نگه داشتن مفاهیم ارزشمندی است که شهدا در جامعه اسلامی ما نهادینه کرده اند . ایشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه را یک فرصت برای توسعه فرهنگ ارزشی انقلاب در جامعه فیروزکوه دانستند که به حق توانسته است در این وظیفه آرمانی موفق عمل نماید .

سپس ، دکتر اسماعیلی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تشکر از مجموعه واحد فیروزکوه به دلیل برگزاری این جشنواره گفتند : امروز برکسی پوشیده نیست که فیلم و سینما به عنوان هنر هفتم ، موثر ترین ابزار فرهنگی بخصوص درمیان نسل جوان به حساب می آید و کم توجی و بی مهری به این ابزار هنری موثر در حقیقت آثار مخرب اجتماعی و فرهنگی را به همراه خواهد داشت . در عرصه انقلاب و دفاع مقدس هم متاسفانه در سطح دانشگاه ها کار زیادی نشده است و شاید برگزاری جشنواره های هنری دیگر ، مجموعه دانشگاهی مارا در غفلت فروبرده باشد . لذا این جشنواره یک فتح باب است از این حیث که نخستین جشنواره فیلم انقلاب و دفاع مقدس در دانشگاه های سراسرکشور می باشد و انصافا فرصت مغتنم و خوبی است برای اینکه جوانان نسل سوم و چهرم انقلاب با مفاهیم ارزشی آن دوران آشنا شوند و دانشگاه ها با این حال و هوا بیشتر انس بگیرند .

در پایان نیز نقی بهمنی دبیر جشنواره سنگر ضمن توضیحاتی گفت: همه تلاش برگزار کنندگان جشنواره این است که بتوانیم یک کار ماندگار فرهنگی در دانشگاه با نام شهدا و انقلاب شکل دهیم لذا همه کسری ها و کمبود ها را قبول و سعی در رفع آن خواهیم نمود .

گفتنی است این جشنواره تا 30اردیبهشت ادامه داشته و بیش از 168 فیلم کوتاه با مضامین انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از دانشگاه های سراسر کشور به اکران درخواهد آمد . در پایان جشنواره مراسم اختتامیه در روز پنجشنبه 30 اردیبهشت از ساعت 6 بعد از ظهر ( 18) در سالن شهید آوینی واحد فیروزکوه برگزار خواهد گرید که برترین های این جشنواره انتخاب و هدایای ارزشمند تقدیم خواهد شد . – مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیرزوکوه