۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۵:۳۷ کد : ۳۰۱ اخبار دانشگاه
از فردا ؛ آغازنخستین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی انفلاب اسلامی و دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به گزارش خبرنگاردانشجویی ، فردا ازساعت 16 عصر ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه میزبان بیش از 400 کارگردان و فعال حوزه فیلم دانشجویی از سراسر کشور خواهد بود .
از فردا ؛ آغازنخستین  جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی انفلاب اسلامی و دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

از فردا ؛ آغازنخستین  جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی انفلاب اسلامی و دفاع

مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

براساس این گزارش ، جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تحت عنوان جشنواره سنگر و با شعار صلح و سلام از 27 الی 30 اردیبهشت در واحد فیروزکوه برگزار گردید و در طول این جشنواره ملی ، هنرمندان و کارگردانان دانشجو از دانشگاه های سراسر کشور به ارائه آثار هنری خود تحت غالب فیلم کوتاه خواهند پرداخت .

سالاریه ، مدیر فرهنگی  واحد فیروزکوه گفت : با توجه به موضوع جشنواره  ، محتوای این حرکت فرهنگی دفاع مقدس خواهد بود . ایشان اشاره کرد بیش از 400 اثر هنری به دبیر خانه جشنواره ارسال گردیده که از این بین سه اثر در بخش فیلم کوتاه ، سه اثر در بخش پویا نمایی و سه اثر در بخش قلم زرین انتخاب و جوایز نهایی را نصیب خود خواهند نمود .

ایشان ضمن برشمردن آثار مفید  هنر هفتم در ذهن مخاطب جوان گفت : این برای نخستین باراست که چنین جشنواره هنری در غالب ارزش های انقلاب و دفاع مقدس در سطح دانشگاه های سراسر کشور عرضه می شود و از این حیص کاملا جدید و اثر گذار خواهد بود .

مدیر فرهنگی واحد فیروزکوه حمایت های حجت الاسلام دکترسید طاها هاشمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه را در برگزاری این حرکت فرهنگی ستود و گفت این کارجدید نتیجه حمیت های این دو مرد بزرگ است .