۲۰ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۸:۵۶ کد : ۲۸۲ اخبار دانشگاه
• نخستین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در این واحد دانشگاهی برگزار شد . به گزارش خبرنگار دانشجویی ، هم زمان با ایام شهادت شهیده گمنام اهل بیت (ع) ، حضرت فاطمه زهرا (س) و عملیات غرور آفرین والفجر هشت ، نخستین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در سالن اجتماعات شهید آوینی این واحد دانشگاهی برگزارشد

·        نخستین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در این واحد دانشگاهی برگزار شد .

به گزارش خبرنگار دانشجویی ، هم زمان با ایام شهادت شهیده گمنام اهل بیت (ع) ، حضرت فاطمه زهرا (س) و عملیات غرور آفرین والفجر هشت ، نخستین یادواره دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در سالن اجتماعات شهید آوینی این واحد دانشگاهی برگزارشد .

دراین همایش جمعی از خانواده های شهدای عملیات والفجر هشت ، مسئولین شهرستانی و دانشگاهی ، اساتید و دانشجویان حضورداشتند . در ابتدای این همایش دکتر علی اصغررستمی ، رئیس واحد فیروزکوه ، ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه همواره در ترویج فرهنگ جهاد و شهادت و روحیه ولایت مداری در خط مقدم بوده است . و ما باید بدانیم که امنیت امروز ایران اسلامی مدیون این شهداست و هرکاری که ما انجام دهیم هیچگاه جبران ایثار شهداو ایثارگران  و خانواده های محترم آنها را نخواهد نمود .

در ادامه حجت الاسلام علی موحدی مسئول نهاد مقام معظم رهبری در سپاه استان البرز به بیان گوشه ای از حماسه رزمندگان در هست سال دفاع مقدس پرداختند و گفتند در طول تاریخ همواره در جنگ هایی که به ایران تحمیل شده است بخشی از ایران جداشده است لیکن در هشت سال دفاع مقدس یک وجب از خاک عزیز ایران جدا نشد و این نشان از پایمردی و رشادت جوانان ما دارد .

ایشان ادامه داند امروز هم جوانان ما باید با الگو پذیری از حماسه جنگ تحمیلی از آرمان های شهدا و امام شهدا دفاع کنند و اجازه خدشه به آن را ندهند . و دراین موضوع دانشگاه باید کانون تحولات باشد . روحیه ایثار و شهادت را تقویت کند . این یادواره های می تواند در همان راستا ارزیابی شود و البته کار خوبی است که مقام معظم رهبری هم برآن تاکید فرموده اند .

در ادامه سرهنگ اکبر کلیچ یکی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس به بیان خاطراتی از عملیات والفجر 8 پرداختند . و سپس توسط یکی از دانشجویان در سوگ حضرت فاطمه زهرا (س) اشعاری قرائت گردید و در پایان نیز از خانواده های شهدای عملیات والفجر هشت تجلیل به عمل آمد . این مراسم معنوی با نماز جماعت ظهر و عصر و اهدای گل و فاتحه به مزار شهدای گمنام به پایان رسید .