۱۹ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۲:۲۵ کد : ۲۸۱ اخبار دانشگاه
همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت شهید ، • نخستین یادواره دوشهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار می شود . به گزارش خبرنگار دانشجویی ، فردا پنجشنبه 20 اسفندماه ، همزمان به ایام سوگواری سیده زنان جهان ، بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) و در آستانه روز بزرگداشت مقام شهیدان ، نخستین یادواره دو شهید گمنام مدفون در دانشگاه آزاد اسلامی واحدفیروزکوه در سالن شهید آوینی این واحد دانشگاهی برگزار می گردد .
همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت شهید ، •	نخستین یادواره دوشهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار می شود .

همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه (س) و روز بزرگداشت شهید ،

·        نخستین یادواره دوشهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار می شود .

مهدی سالاریه ، مدیر فرهنگی واحد فیروزکوه گفت: این یادواره با همت بسیج دانشجویی و معاونت دانشجویی و فرهنگی واحد وبا حضور دانشگاهیان ، مسئولین و خانواده های معظم شهیدان شهرستان فیروزکوه و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علی موحد ، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان البرز ازساعت 10 صبح فردا برگزارخواهد شد .

ایشان تاکید کردند بهترین روش برای مقابله فرهنگی با نفوذ دشمن ، معرفی راه و روش و آرمانهای شهدا و امام شهداست که می تواند در قالب این همایش ها تحقق پیدا کند . به همین دلیل است که مقام معظم رهبری فرموده اند زنده نگه داشتن خاطره و راه شهیدان کمتر از شهادت نیست .

این مدیر فرهنگی توضیح داد ، پس از برگزاری یادواره ، انشالله مراسم کاشت 475 اصله درخت مثمر را به یاد 475 شهید شهرستان فیروزکوه و عطرافشانی مزار شهدای گمنام را هم با حضور پرشور دانشگاهیان ، خانواده های معظم شهیدان و مسئولین شهرستان فیروزکوه خواهیم داشت که از برنامه های جنبی این یادواره می باشد .