عباس شجاع ، کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه قهرمان جهان شد .

۳۰ فروردین ۱۳۹۵ | ۱۲:۴۹ کد : ۲۷۷ اخبار دانشگاه
عباس شجاع ، کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه قهرمان جهان شد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، عباس شجاع ، کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در مسابقان دو ومیدانی 10000متر جهان در کشور قبرس ، به قهرمانی رسید .
عباس شجاع ، کارمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه قهرمان جهان شد .

این مسابقات تحت عنوان  ( limassol marrthon)    OPAP     در کشور قبرس با حضور بیش از13000 دونده از سراسر جهان برگزار گردید و عباس شجاع موفق شد در این دوره از مسابقات با پشت سرگذاشتن رقیبان ضمن کسب عنوان قهرمانی ، پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه را به اهتزار درآورد .

دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به جامعه دانشگاهی و مردم فهیم شهرستان فیروزکوه گفت: آقای عباس شجاع ثابت کرد که با تلاش و کوشش می توان به هرچیزی رسید . ایشان توضیح دادند که ورزش قهرمانی یکی از برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی است که با برنامه ریزی درست می تواند زمینه ساز رشد استعداد های جوانان در عرصه ورزش باشد . – مهدی سالاریه