تقدیر از عضو برتر باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

۰۶ اسفند ۱۳۹۴ | ۱۷:۲۵ کد : ۲۷۴ اخبار دانشگاه
به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز توسط حجت الاسلام دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه با اهدای لوح و هدیه از آقای محسن خدادی ، عضو برتر باشگاه پژوهشگران جوان این واحد دانشگاهی تقدیر و تجلیل به عمل آمد . دراین جلسه که دکتر محمود محمودزاده ، معاون پژوهشی ، دکتر محمد حسین درویش متولی ، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد ، دکتر مجید جهانگیرفرد ، معاون فرهنگی دانشجویی واحد ، دکتر خسرو عزیزی ، معاون اداری و مالی واحد نیز حضورداشتند ابتدا ریاست واحد فیروزکوه ضمن قدردانی از زحمات علمی آقای محسن خدادی گفت: به حمداله امروز دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است ضمن شناسایی چهره های علمی و نخبه دانشگاهی فضایی را به وجود بیاورد که این افراد نخبه بتوانند جایگاه علمی خود و کشوررا ارتقا ببخشند .
تقدیر از عضو برتر باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

تتقدیر از عضو برتر باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه

دراین جلسه که دکتر محمود محمودزاده ، معاون پژوهشی ، دکتر محمد حسین درویش متولی ، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان واحد ، دکتر مجید جهانگیرفرد ، معاون فرهنگی دانشجویی واحد ، دکتر خسرو عزیزی ، معاون اداری و مالی واحد نیز حضورداشتند  ابتدا ریاست واحد فیروزکوه ضمن قدردانی از زحمات علمی آقای محسن خدادی گفت: به حمداله امروز دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است ضمن شناسایی چهره های علمی و نخبه دانشگاهی فضایی را به وجود بیاورد که این افراد نخبه بتوانند جایگاه علمی خود و کشوررا ارتقا ببخشند .

ایشان از زحمات دکتر محمد حسین درویشی و دکتر محمود محمودزاده معاون پژوهشی قدردانی کرد و گفت : حرکت بسیار خوبی در حوزه پژوهشی واحد فیروزکوه اتفاق افتاده است و در آینده می توانیم با کشف این استعداد های جوان شاهد یک تحول عمیق در بین دانشگاهیان این واحد باشیم . امروز علم و پژوهش در واحد فیروزکوه با یک جهش عظیم در بین اساتید و دانشجویان و نخبگان دانشگاهی مواجه است .

در ادامه دکتر محمد حسین درویش متولی رئیس باشگاه واحد توضیح داد ، آقای محسن خدادی با چاپ 5 مقاله علمی در بهترین نشریات ISI دنیا در موضوع فیزیک ، چاپ کتاب با عنوان فیزیک کوانتومی ، انجام دهها طرح پژوهشی با مرکز نجوم ایران ، شرکت در دهها کنفرانس بین المللی داخلی و خارجی توانسته است در بین سایر اعضا به عنوان با ارزش برترین عضو باشگاه پژوهشگران جوان در واحد فیروزکوه دست یابد . این دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فیزیک جزو تخبگان علمی است دانشگاهی است که آینده ای درخشان دارد ومی تواند مرزهای علم را در نوردیده و نام خود و دانشگاه را در بین دانشگاه های مطرح دنیا معرفی کند .

در ادامه دکتر محمود محمودزاده ، معاون پژوهشی واحد  فیروزکوه نیز ضمن تشکر از حمایت های ریاست محترم واحد گفت: در این دوره ، شاهد درخشش دانشمندانی هستیم که نور علمی آنها دنیا را خیره خواهد کرد . در پایان نیز با اهدای لوح و هدیه از این دانشمند جوان تجلیل و تقدیر به عمل آمد . – مهدی سالاریه واحد فیروزکوه