باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه به عنوان باشگاه برتر انتخاب شد

۲۰ بهمن ۱۳۹۴ | ۲۱:۳۳ کد : ۲۷۰ اطلاعیه ها و دستورالعمل ها
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه در شانزدهمین اجلاس روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان برترین باشگاه علمی کشور معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد فیروزکوه در شانزدهمین اجلاس روسای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان که در ساری برگزار شد، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه به عنوان باشگاه برتر معرفی و از سوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان کشور مورد تقدیر قرار گرفت.
دکتر محمد حسین درویش متولی رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی واحد گفت: این باشگاه که فعالیت خود را از سال 1381 آغاز کرده است تا کنون حدود 1200 نفر عضو ثبت شده دارد. همچنین در سال 1394 نیز با داشتن 50 عضو فعال و 1 عضو استعدادهای درخشان یکی از برترین باشگاه های کشور است.

وی افزود: برگزاری 12 کارگاه پژوهشی شامل مقاله نویسی، روش تحقیق، تدوین مقالات ISI و پروپوزال های علمی، نحوه جستجو مقالات در اینترنت، داوری مقالات، آموزش نرم افزارهای کاربردی، برگزاری 2 همایش ملی، 14  سمینار، همایش، سخنرانی و هم اندیشی مانند همایش موفقیت، همایش برترین ایده دانشجویی، نمایشگاه دست آوردهای اعضا، و غیره از جمله فعالیت های باشگاه به منظور پرورش و آموزش به اعضاء بوده است.
دکتر درویش متولی با بیان اینکه خروجی تولیدات و مقالات علمی و روند رو به رشد آنها در هرسال تأثیر بسزایی در انتخاب باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه به عنوان باشگاه برتر داشته است، تصریح کرد: از سال 1391 تا کنون بیش از 75 عنوان مقاله از سوی اعضاء این باشگاه ارائه شده است، که 20 مقاله در قالب ISI، 14 مقاله ISC و علمی و پژوهشی و 41 مقاله همایشی بوده است.

.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه افزود: این باشگاه هم اکنون به مهمترین مرکز و مرجع کشف و معرفی جوانان نخبه تبدیل شده است، به نحوی که همواره برای انتخاب دانشجویان و فرهیختگان برای هرگونه تشویق و جایزه از این باشگاه استعلام می شود.
وی حمایت مسئولان واحد فیروزکوه، بخصوص ریاست محترم واحد فیروزکوه و معاونت پژوهش و فن آوری را از رموز موفقیت این باشگاه دانست و افزود: زیربنائی کردن فعالیت های باشگاه با جذب اعضای نخبه و ارائه تسهیلات گسترده و برگزاری کارگاه های آموزشی برای تقویت فعالیت های پژوهشی دانشجویان از جمله اهدافی است که همواره در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد فیروزکوه به آن توجه شده است.