۳۰ آذر ۱۳۹۴ | ۱۹:۲۵ کد : ۲۵۲ اخبار دانشگاه
• با حضور دکتر میرزاده ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد : مراسم افتتاح دو پروژه عمرانی و نشست صمیمی با اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد فیروزکوه به گزارش خبرنگارداشجویی ، با حضور دکتر حمید میرزاده ، رئیس دانشگاه آزاداسلامی ، دکتر نوابخش ، رئیس دانشگاه آزاد استان تهران ، دکتر طباطبایی مدیر کل امور ایثارگران دانشگاه و جمعی از مسئولین دانشگاهی و شهرستانی واحد فیروزکوه مراسم افتتاح دوپروژه عمرانی و نشست صمیمی با اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد فیروزکوه برگزارشد .

·        با حضور دکتر میرزاده ، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد  :

براساس این گزارش ابتدا دو پروژه دانشکده فنی و مهندسی به متراژ 3900 متر مربع زیربنا و در پنج طبقه و سلف سرویس مجتمع دانشگاهی به متراژ 2950 مترمربع در دو طبقه توسط ریاست دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح گردید . همچنین در طول برگزاری این دو افتتاح ، از ساختمان کارگاه های آموزشی نیز بازدید به عمل آمد. سپس دکتر میرزاده و هیات همراه بر سرمزار پاک دو شهید گمنام واحد فیروزکوه حاضر و با نثارگل و قرائت فاتحه به گلزار شهدای گمنام ادای احترام نمودند . درادامه با حضور ریاست دانشگاه در سالن اجتماعات شهید آوینی مراسم نشست صمیمی ایشان با اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد آغاز گردید .

درابتدای این مراسم حجت الاسلام دکتررستمی ریاست واحد فیروزکوه ضمن خیر مقدم به میهمانان و حاضرین در همایش گفت : واحد فیروزکوه در طی دوسال اخیر با تحولی چشم گیر در زمینه جذب رشته های جدید روبه رو شده است ، افزایش بیش از 40 رشته گرایش و رسیدن به عدد 106 رشته گرایش در مقطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری نشان از این تحول عظیم دارد . ایشان در خصوص ارتقای سطح هرم هیات علمی نیز واحد را بسیار موفق دانستند و تاکید کردند در سایر حوزه ها مثل فرهنگی ، دانشجویی و اداری ومالی نیز حرکت واحد با سرعتی قابل توجه درحال حرکت است . دکتررستمی با ارائه آمار های گوناگون به تشریح این پیشرفت پرداختند . درپایان نیز از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خواستند تا بیش از پیش واحد هایی مثل فیروزکوه را مورد عنایت وتوجه قراردهند .

سپس مهندس نوراله طاهری فرماندار شهرستان فیروزکوه درجایگاه حاضر شدند و با معرفی پتانسیل های شهرستان در خصوص نقش دانشگاه در توسعه همه جانبه ی فیروزکوه مطالب ارزدهی را طرح کردند . ایشان توضیح دادند بدون وجود دانشگاه آزاد اسلامی هیچگاه شهرستان فیروزکوه نمی توانست به توسعه امروزی دست پیدا نماید . از سال 1364 که واحد فیروزکوه تاسیس گردیده بیش از 19 هزار نفر فارغ التحصیل در مقطع گوناگون به جامعه تحویل داده است که این عدد در مقابل جمعیت 20هزار نفری شهر فیروکوه و 39 هزار نفری شهرستان ، بسیار قابل توجه وگویا ست . اقتصاد امروز شهر کوچک فیروزکوه به جمعیت هفت هزار نفری دانشجویان واحد فیروزکوه  مرتبط است . بنابراین باید اقرار کرد که توسعه منطقه با دانشگاه آزاد اسلامی زنجیر وار مرتبط و وابسطه است . طاهری ادامه داد ، حمایت ریاست دانشگاه آزاد اسلامی از حفظ و توسعه واحد فیروزکوه نوید آینده ای درخشان برای شرق استان تهران خواهد داشت .

سپس سه نفر از نمایندگان اساتید ، کارکنان و دانشجویان واحد فیروزکوه به نمایندگی از سایر دانشگاهیان در جایگاه قرارگرفتند که به ترتیب آقایان دکترتورج مجیبی ، مهندس نیما سراج و خانم فاطمه محمدپور ، مواردی را به شرح ذیل مطرح نمودند . ازجمله موارد مطروحه ، اصلاح فرایند ارتقای اساتید ، توجه به پژوهش و مشاوره های علمی ، تسریع در جذب اساتید هیات علمی در واحد هایی که دارای کمبود هستند ازطریق واحد های دارای مازاد هیات علمی ، توجه به توازن حقوق و مزایای هیات علمی در دانشگاه های آزاد و دولتی ، رفع بروکراسی های زاید در روند ارتقای اساتید ، تبدیل وضعیت کارکنان دارای مدرک دکتری به هیات علمی و تسریع درروند تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی همچنین ، توجه به شرکت های دانش بنیان ، تغییر در سرفصل دروس دانشگاهی باتوجه به نیاز جامعه ، بازنگری دردرس کارآموزی ، توجه به دانشجویان نخبه و برگزاری المپیاد دانشگاهی دردانشگاه آزاد اسلامی بوده است .

درپایان این جلسه صمیمی دکتر حمید میرزاده ریاست دانشگاه آزاداسلامی در جایگاه قرار گرفتند و ضمن تشکر از میزبانی واحد فیروزکوه و فعالیت روبه جلوی این واحد دانشگاهی گفتند : واحد فیروزکوه این پتانسیل را دارد که در بین دانشگاه های کشور حرف اول را بزند . ایشان توضیح دادند ، بیش از 60 درصد دانشجویان این واحد در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تحصیل می کنند ، وجود دهها کارگاه و آزمایشگاه عالی ، تعداد زیادی هیات علمی با درجه دانشیار به بالا و از همه مهم تر عظم جدی مجموعه مدیران ، اساتید و پرسنل این واحد نشان از ظرفیت بالای توانمندی برای توسعه بیش از پیش دارد .

ایشان تاکید کردند در هررشته گرایش که استاد و متخصص داشته باشید ، می توانید درخواست رشته کنید . گرایش های میان رشته ای مثل مدیریت توریست و اقتصاد کشاورزی ، بسیار در جذب دانشجو برای واحد فیروزکوه موثر و مفید خواهند بود. باید به این گونه رشته ها بیشتر توجه شود . دکتر میرزاده در پاسخ نمایندگان اساتید ، کارکنان و دانشجویان گفت : همه موارد تک به تک ثبت شده است و رسیدگی خواهد شد . درخصوص تسریع در ارتقای اساتید کارهای خوبی انجام شده است و فرایندی که دوسال و نیم طول می کشید به حداکثر 4 ماه کاهش یافته است . تفاهم نامه برای اعطای وام 60 ، 40 و 20 میلیونی برای اساتید ، کارکنان رسمی و قراردادی امضا شده و هم اکنون درحال اجراست . و تبدیل وضعیت کارکنان دارای مدرک دکتری به هیات علمی نیز درصورت نیاز واحد صورت می پذیرد . ایشان توجه به اقتصاد دانش بنیان را از اهداف کلان دانشگاه آزاد اسلامی دانستند و گفتند هم اکنون مابرای تجاری سازی طرح های دانشجویان مرکزی را راه اندازی کرده ایم . یک پارچگی کارگاه ها و آزمایشگاه ها تحت عنوان طرح ساها از جمله اقداماتی است که می تواند به تقویت مجموعه های دانش بنیان کمک موثری نماید .

دکتر میرزاده از مجموعه مدیران واحد های دانشگاهی خواست که به کسب درآمد های دانش بنیان توجه بیشتری داشته باشند و تلاش کنند تا وابستگی واحد های دانشگاهی را از محل شهریه دانشجویان به حداقل برسانند . در پایان این نشست صمیمی تابلو فرشی مزین به ایات قرآن کریم از طرف واحد فیروزکوه به دکتر حمید میرزاده ریاست دانشگاه آزاداسلامی اهدا گردید که ایشان این هدیه ارزشمند را به نماینده دانشجویان حاضر درسالن خام فاطمه محمدپور هدیه نمودند .

این مراسم بابرگزاری نمازجماعت مغرب و عشاء به پایان رسید .    مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه