۱۸ آذر ۱۳۹۴ | ۱۱:۴۸ کد : ۲۴۸ اخبار دانشگاه
به دلیل بارش سنگین برف و برودت هوا ، مراسم گرامی داشت روز دانشجو دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با یک روز تاخیر برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با همت دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشجویی واحدفیروزکوه ، مراسم روز دانشجو و تجلیل از دانشجویان برتر علمی ، فرهنگی و ورزشی با یک روز تاخیر در روز 17 آذرماه با حضور پرشور دانشجویان برگزارشد .

دراین همایش که با قرائت زیبای قرآن کریم یکی ازدانشجویان آغازشد ، ابتدا سالاریه ، مدیر فرهنگی فرهنگی واحد فیروزکوه ضمن خیر مقدم به دانشجویان ، این روز را به عنوان مهمترین شاخص انقلاب در مبارزه با استکبر جهانی و درراس آن آمریکای جهانخور دانست و گفت : همواره دانشجویان پیشتاز استقلال طلبی و عدالت خواهی بوده اند کما اینکه شهدات سه دانشجوی قهرمان دانشگاه تهران درسال 32 به دلیل خیانت آمریکا به دولت مصدق  و حضور نیکسون معاون وقت ریس جمهور آمریکا خود نشان ازاین واقعیت مهم دارد . سالاریه ، از دانشجویان خواست که پرچم مبارزه با استکبار را که دانشجویان مسلمان درسال 32 با نثار خون افراشتند ، حفظ کنند و از مسیر شهدا تبعیت نمایند . درادامه همایش یکی دیگر از دانشجویان با قرائت بیانیه روز دانشجو ، بر ادامه راه انقلاب که با خون شهیدان از سال 32 تا کنون حفظ مانده است تاکید نمود . سپس استاد رائفی پور با طرح موضوعات پیرامون مهدویت ، جوانان دانشجو را به درک واقیعات زمان فراخواند و توضیح داد امروز جهان پیرامون بیش از هرزمان دیگری درطول تاریخ تشته معارف مهدوی است لذا باید هر فرد دانشگاهی بکوشد تا با ابزار های علمی و منطقی در تشریح حرکت منجی عالم بشریت ، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی نماید . درپایان همایش نیز از 12 نفر نخبه علمی ، فرهنگی و ورزشی دانشجو با اهدای لوح تقدیر و هدایای ارزنده تجلیل به عمل آمد .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه