۲۸ آبان ۱۳۹۴ | ۱۹:۱۲ کد : ۲۴۳ اخبار دانشگاه
برای نخستین بار دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد : اولین جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی استان تهران به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با همت معاونت پژوهش و فن آوری و باشگاه پژوهشگران جوان واحد فیروزکوه و هشت واحد دانشگاهی در استان تهران و مشارکت وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برای نخستین بار جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی استان تهران ، درسالن شهید آوینی واحد فیروزکوه برگزارگردید
برای نخستین بار دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد :  اولین جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی استان تهران

برای نخستین بار دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد :

اولین جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی استان تهران

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با همت معاونت پژوهش و فن آوری  و باشگاه پژوهشگران جوان واحد فیروزکوه و هشت واحد دانشگاهی در استان تهران و مشارکت وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برای نخستین بار جشنواره کارآفرینان برتر دانشگاهی استان تهران ، درسالن شهید آوینی واحد فیروزکوه برگزارگردید .

دراین همایش یک روزه ابتدا ، دکتر محمودمحمودرزاده ، استاد بنام اقتصاد و معاون پژوهش و فن آوری واحد فیروزکوه ، ضمن خیر مقدم به حاضرین دراین همایش گفت: کارآفرینی مهم ترین مزیت استراتژیک هرکشوری است که می خواهد در دنیا حرفی برای گفتن در عرصه های اقتصاد و صنعت داشته باشد . ایشان تاکید کردند خلاقیت و داشتن روحیه خودباوری مهمترین شاخصه یک ملت کارآفرین است که می تواند بر سایر اقتصاد های دنیا  موفق تر ببیند . ایشان خام فروشی و اتکا به درآمد های نفتی را بزرگترین عامل عقب افتادگی کشورهای صاحب نفت دانست و گفت : کشوری که به آسانی بتواند با فروش مواد معدنی درآمد کسب کند درخود نیازی به تلاش و کوشش برای ایجاد تحول اساسی و بنیادین نمی بیند . ایشان تاکید کردند باید جوانان ما نگرش خودرا به محیط اطراف و امکانات پیرامون عوض کنند و برای این تحول نیاز به خلاقیت و نوآوری وجوددارد .

سپس دو نفراز کارآفرینان برتردانشگاه های استان تهران در جایگاه قرارگرفتند و درخصوص راه های کسب موفقیت صحبت کردند . ابتدا مهندس محمد علی نژادیان ، از دانشجویان ممتاز دانشگاه آزاد پردیس دررشته مکانیک ، نویسنده کتاب های متعدد درزمینه راه های موفقیت و صاحب کارخانه گروه موتورسیکلت سازی عرفان ، جملات خودرا با این عبارت آغازکرد که موفقیت از خواستن ، تلاش کردن و خودباوری آغاز می شود . ایشان تاکید کردند یک کارآفرین ابتدا باید بداند چه کاری می تواند انجام دهد و سپس برای رسیدن به اهدافش با تلاش مضاعف ، حرکت نماید . درادامه مهندس مصطفی اسفندیار ، مدیر عامل صنایع غذایی دوغ گدوک به عنوان کارآفرینی که توانسته ایجاد برند کرده ، تا 100 نفر اشتغال ایجاد کرده و در شرایط فعلی اقتصاد سودآوری قابل توجه داشته باشد در جایگاه قرارگرفت و گفت: یک مدیر کارآفرین باید اهل ریسک باشد و برکت کار با تلاش و کوشش تولید را بر آسانی سپرده گذاری منابع مالی در بانک ترجیح دهد . این مدیر موفق و کارآفرین توضیح داد ارتباط با دانشگاه یک راه کار برای صنایع در جهت برون رفت از وضعیت موجود می باشد زیرا دانشگاه ها می توانند با در دسترس قراردان امکانات وسیع خود در خلق روش های جدید تولید و بازگانی برای بخش های تولید مفید به فاید عمل نمایند .

در پایان نیز جناب آقای دکتر توصیفیان معاون مدیر کل امور اجتماعی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در جایگاه قرار گرفت و توضیح داد : دولت نیز وظیفه سنگینی در حمایت از کارآفرینان بخش صنعت و اقتصاد به عهده دارد . این مدیر ارشد دولتی ادامه داد ، متاسفانه در سالیان گذشته چندان به بحث کارآفرینی توجه نشده است . ایشان اقتصادی و سود ده کردن پروژهای دانش بنیان را یکی از وظایف حمایتی دولت و دانشگاه ها دانست و تاکید کرد بخش ارتباط با صنعت می تواند در حل مشکلات بخش های خصوصی و دولتی صنعتی اقتصاد با معرفی افراد خلاق به جامعه مفید باشد . در پایان این همایش یک روزه از کارآفرینان برتر حوزه های مختلف به شرح ذیل  تجلیل به عمل آمد :

1-    مهندس محمد علی نژادیان دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی پردیس

2-    آقای ذکریا شجاع کارآفرین حوزه کشاورزی

3-    آقای مهندس مصطفی اسفندیار مدیر عامل صنایع غذایی دوغ گدوک .

4-    آقای مهندس باقر بیدال وند ، مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره)

در ادامه این همایش یک روزه حاضرین از نمایشگاه کارآفرینان برتر که با حضور 15 صنعت برتر شهرستان فیروزکوه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزار گردیده است بازدید به عمل آوردند .

گفتنی است این همایش با همت دانشگاه ازاد اسلامی واحد فیروزکوه و  مشارکت : واحد های : دماوند ، رودهن ، تهران شرق ، تهران شمال ، پرند ، اسلامشهر ، یادگارامام ، تهران غرب ، باشگاه پژوهشگران جوان واحد فیروزکوه و وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی برگزار گردید .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه