۲۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۳:۵۰ کد : ۲۴۲ اخبار دانشگاه
درآستانه برگزاری نخستین جشنواره فیلم دانشجویی سنگر واحد فیروزکوه بازدید سه ساعته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و اعضای برگزارکننده جشنواره سنگر از نمایشگاه مطبوعات تهران . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور، دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه ، استاد داریوش ارجمند هنرمند مشهورسینما و دبیر افتخاری جشنواره فیلم دانشجویی سنگر و سالاریه مدیر فرهنگی واحد فیروزکوه و بهمنی دبیر اجرایی جشنواره سنگر از نمایشگاه مطبوعات کشور بازدید به عمل آمد .
درآستانه برگزاری نخستین جشنواره فیلم دانشجویی سنگر واحد فیروزکوه  بازدید سه ساعته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و اعضای برگزارکننده جشنواره سنگر از نمایشگاه مطبوعات تهران .

درآستانه برگزاری نخستین جشنواره فیلم دانشجویی سنگر واحد فیروزکوه

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور، دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه ،  استاد داریوش ارجمند هنرمند مشهورسینما و دبیر افتخاری جشنواره فیلم دانشجویی سنگر و سالاریه مدیر فرهنگی واحد فیروزکوه و بهمنی دبیر اجرایی جشنواره سنگر از نمایشگاه مطبوعات کشور بازدید به عمل آمد .

درطی این بازدید سه ساعته ، مسئولین دانشگاه واحد فیروزکوه و جشنواره فیلم سنگر به سئوالات خبرگزاری ها و روزنامه های متعدد پاسخ گفتند .

ازنکات قابل توجه ، بازدید از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی ، غرفه روزنامه فرهیختگان ، خبرگزاری قدسنا ، ایرنا و آنا بوده است که با استقبال حاضرین و خبرنگاران مواجه گردید .

دریکی از سئوالات طرح شده ، حجت الاسلام دکتر رستمی ، برگزاری جشنواره دانشجویی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تحت عنوان سنگر را نقطه عطفی در فعالیت های حوزه فیلم و هنر دانشگاه آزاد اسلامی دانستند که با همت واحد فیروزکوه برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می گردد . رئیس واحد فیروزکوه همه رسانه ها را به پوشش کامل این واقعه فرهنگی مهم دعوت کردند و خواستند که با یک نگاه ملی به جشنواره کمک کنند تا نسل جوان با معارف انقلاب و دفاع مقدس بیش از پیش آشنا شود .

استاد داریوش ارجمند از پیشکسوتان عرصه فیلم کشور نیز در پاسخ به سئول خبرنگاران دررابطه با هدف جشنواره فیلم دانشجویی سنگر گفت: امروز دشمن فرهنگ جوانان مارا آماج هدف خود قرار داده است و سنگر دفاع مقدس امروز در دانشگاه است . ایشان مدیریت فرهنگی دانشگاه را به دلیل حمایت ازاین گونه جشنواره های فرهنگی بی بدیل دانستند و گفتند دانشگاه آزاد اسلامی امروز پرچمدار فرهنگ و هنر در دانشگاه های سراسرکشور است . این استاد به نام سینما صدای سینما را بالاترین صدا در عرصه فرهنگ دانستند و گفتند باید به این ابزار فرهنگی اهمیت بیشتری داده شود .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه