۲۴ آبان ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۱ کد : ۲۴۱ اخبار دانشگاه
به مناسبت ماه محرم و صفر و با حضور ادب دوستان و شعرای دانشگاهی : همایش فرهنگی ادبی ، سوگ سرود عشق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضور صدها نفر از ادب دوستان و شعرای دانشگاهی همایش ادبی ، سوگ سرود عشق یا موضوع شعر آئینی در سالن شهید آوینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

به مناسبت ماه محرم و صفر و با حضور ادب دوستان و شعرای دانشگاهی :

دراین همایش ادبی ، که مسئولین سیاسی و اداری شهرستان فیروزکوه ، فرماندار ، ریاست ادارات ، فرهنگ و ارشاد ، آموزش و پرورش ، تبلیغات اسلامی ، بسیج ، شهرداری حضورداشتند ابتدا حجت السلام شجاع رئیس اداره تبلیغات اسلامی و از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد واحد فیروزکوه طی سخنانی هدف از برگزاری این همایش ها را حفظ و پاسداشت فرهنگ ادب فارسی در ائینه دین و بخصوص عاشورا و حماسه حسینی دانست و گفت: امروز به گونه ای این دو با هم آمیخته است که تفکیک آن مقدورنیست . اشعار حماسی عاشورا یکی از بدیل ترین ادبیات در زبان فارسی است که توانسته آن را ارتقا بخشد . ایشان استقبال شعرای دانشگاهی و شهرستانی را ازاین جشنواره دانشگاهی خوب ارزیابی کردند .

درادامه استاد قاسم رضایی از شعرای آئینی مطرح کشوری ، به بیان نکات ارزنده ای درخصوص شعر عاشورایی گفت: متاسفانه برخی از شعرا در رابطه با اهل بیت (ع) با قلو و زیاده روی عمل کرده اند . ایشان توضیح دادند نباید اشعار اهل بیت (ع) به گونه ای باشد که این بندگان حقیقی الهی در ردیف خداوند متعال قرار بگیرند کما اینکه در نماز تاکید شده است که حضرت محمد (ص) بنده خدا و رسول او می باشد . این استاد دانشگاه ادامه دادند که شعر آئینی باید به جوان جهت بدهد . او را با معارف حقیق اهل بیت (ع) از قیبل ظلم ستیزی ، عدالت خواهی ، امر به معروف و نهی ازمنکر و الهیت و معنویت آشنا کند . ایشان شعرایی مثل مرحوم محتشم کاشانی را نمونه ای از شاعران آئینی معرفی کردند که توانسته اند اشعاری بسرایند که دنیا را متحول کرده است . ازجمله دیگر این شاعران ازمرحوم سید کریم امیری فیروزکوهی نام بردند که از مفاخر شعر و ادب فارسی و شعر آئینی در زمان معاصر بوده اند و اشعری در وصف حضرت امام حسین (ع) سروده اند که هر انسانی را متحول می سازد .

درادامه این همایش شاعران به قرائت اشعار آئینی  دروصف اهل بیت(ع) و مصیبت کربلا پرداختند . آقایان حسن اسفندیار ، محمد کیانی مجد از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ، سهراب مهیار و سید حسین موسوی و سرکار خانم سمیه تاج الدین از اساتید واحد فیروزکوه افرادی بودند که اشعار خودرا قرائت کردند .

در پایان نیز به بهترین سرایندگان شعر از سطوح دانشجویی ، منتخب شعر کودکان ، منتخب بخش دل نوشته و نصر ادبی ، منتخب بخش میهمان هدایایی به رسم یادبود اهدا گردید . همچینین سخنران ویژه همایش جناب استاد قاسم رضایی و داوران همایش جناب آقای سید حسن حسینی و دکتر درویشی نیافندری با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه