مراسم معنوی محفل انسی با قرآن مجید برگزار شد

۰۵ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۶:۱۰ کد : ۲۴ اخبار دانشگاه
با همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه مراسم معنوی محفل انسی با قرآن مجید برگزار شد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور، مسئولین و اقشار مختلف دانشگاهی و شهرستانی مراسم نورانی و معنوی حفل انس با قرآن کریم به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و همکاری ادره جهاد و کانون فرهنگی ارزشهای اسلامی در مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) این شهرستان برگزارشد
مراسم معنوی محفل انسی با قرآن مجید برگزار شد

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور، مسئولین و اقشار مختلف دانشگاهی و شهرستانی مراسم نورانی و معنوی حفل انس با قرآن کریم به همت دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و همکاری ادره جهاد و کانون فرهنگی ارزشهای اسلامی در مسجد حضرت موسی بن جعفر(ع) این شهرستان برگزارشد .

دراین مراسم که با استقبال بی نظیر مردم روزه دار ، مومن و عاشق قرآن شهرستان فیروزکوه همراه شد وتا ساعاتی بعد از نیمه شب نیز ادامه داشت ، ابتدا دکتر خسرو عزیزی معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ضمن خیر مقدم به حاضرین گفت:  هدف از برگزاری این همایش قرآنی ، ایجاد یک فضای معنوی و فرهنگی در شهرستانی است که دانشگاه آزاد اسلامی سهم قابل توجهی از فرهنگ ، اقتصاد و اجتماع آن را به خود اختصاص داده است .

این چهره علمی دانشگاهی ادامه داد : همانطور که امام راحل (ره) فرموده اند دانشگاه مبدا تحولات است در جامعه و این تحول اگر رنگ بوی قرآنی و دینی داشته باشد ، جامعه را به همان مدینه النبی (ص) که مدنظر اولیای الهی است خواهد رسانید .

ایشان درپایان بیاناتشان گفتند : کشتار مردم مظلوم غزه و فلسطین دل هر آزاده ای را در جهان به درد می آورد و باید دراین شب های نورانی از صاحب قرآن بخواهیم تا انشا... وعده الهی که داده شده ، محقق شود و با پیروزی خون برشمشیر مسلمانان مظلوم فلسطینی از ظلم صهیونست غاسب رهایی پیدا کنند.

در ادامه قاری بین المللی قرآن کریم آقای مقیمی که از فارغ التحصیلان واحد فیروزکوه نیز می باشد با صوتی زیبا به تلاوت آیات نورانی وحی پرداختند . که با ذکر صلوات مورد تشویق قرار گرفتند سپس گروه تواشیح طاها اهل البیت (ع) با اجرای سه قطعه تواشیح بسیار زیبا مسجدیان را به وجد آوردند و در پایان آقای زین العابدین خدامی ، حافظ کل قرآن ، نهج البلاغه ، مفاتیح الجنان و صحیفه سجادیه به سخنرانی پرداختند .

این چهره دانشگاهی و مدرس عرفان ضمن تلاوت آیاتی از سوره قصص به صورت حفظ ، توانست تفسیر این ایات را به زبانهای عربی ، فارسی و انگلیسی بیان نماید که به شدت مورد تشویق حاضرین در مسجد قرار گرفت ، سپس با بیان نکات اخلاقی از کلام بزرگان مجلس را مزین نمود و در پایان از حاضرین خواست تا از او با کلماتی از قرآن ، نهیج البلاغه ، مفاتیح سئوالاتی بپرسند تا ایشان ضمن تکمیل هر قسمت مطالبی نیز در توضیحات بیشتر بیان نمایند . این قسمت نیز با تشویق ممتد حاضرین به پایان رسید .

بخش پایانی مراسم اهدای جوایز فرهنگی به صورت قرعه کشی بین حاضرین بود که با استقبال حاضرین انجام شد .

همچنین لازم به ذکر است ، مهندس مهری فرماندار شهرستان فیروزکوه ، ریاست ادارات سازمان تبلیغات اسلامی ، اوقاف ، شهرداری ، جهاد ، سپاه و هلال احمر ضمن حضور پرشور در این مراسم معنوی قرآنی از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه حجه الاسلام دکتر رستمی تقدیر و تشکر کردند . مهد ی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه