۰۵ آبان ۱۳۹۴ | ۱۷:۴۹ کد : ۲۳۴ اخبار دانشگاه
با حضور بیش از 150 کوهنورد دانشجو از 29 واحد دانشگاهی • همایش سراسری کوهنوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد فیروزکوه برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، برای نخستین بار ، با هماهنگی معاونت ورزش دانشگاه آزاد اسلامی ، درطی 5 روز ، و باحضور چشم گیر 150 کوهنورد دانشجو از 29 واحد دانشگاهی ، همایش سراسری کوهنوردی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد فیروزکوه برگزارشد .
با حضور بیش از 150 کوهنورد دانشجو  از 29 واحد دانشگاهی  •	همایش سراسری کوهنوری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد فیروزکوه برگزارشد .

با حضور بیش از 150 کوهنورد دانشجو  از 29 واحد دانشگاهی

براساس این گزارش تعداد تیم های شرکت کننده در بخش آقایان 21 تیم و 119 دانشجوی پسر از واحد های یادگارامام (ره) ، ایلام ، کرج ، شاهرود ، همدان ، اراک ، تهران غرب ، کرمانشاه ، بیرجند ، خراسان شمالی ، ارومیه ، فیروزکوه ریال تهران جنوب ، تبریز ، زاهدان ، قم ، زنجان ، میانه ، آمل ، ساری و یاسوج بوده که موفق به صعود قله صعب العبور لاکمر در منطقه سوادکوه شدند .

در بخش دختران نیز 8 تیم و 31 دانشجوی دختر از واحد های ، تهران غرب ، بیرجند ، دماوند ، زاهدان ، ارومیه ، یاسوج و قم بوده که موفق به صعود از قله میشینه مرگ فیروزکوه گردیدند .

مهندس ابراهیم زاده مدیر تربیت بدنی واحد فیروزکوه توضیح داد این دوصعود موفق یکی از بیاد ماندنی ترین صعودهای دانشگاه آزاد اسلامی بوده اند که با هدف تشویق جوانان به ورزش مفرح کوهنوردی و کوه پیمایی تدارک دیده شدند . ایشان ضمن تشکر از دکتر دادکان معاون ورزش دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل تحول بسیار عمیقی که در عرصه ورزش دانشگاهی ایجاد کرده اند گفت: امروز کمتر کسی است که درخصوص برنامه ریزی دقیق و ارزنده دکتر دادکان و معاونین ارزشمندشان صحبت نکند . انصافا ایشان توانمندی خودرا در ورزش  نشان داده اند و این تحول عمیق نشان از این موضوع دارد .

.مهندس ابراهیم زاده همچنین از آقایان وطنی ، رئیس هیات کوهنوردی شهرستان فیروزکوه ،  تبار و باباپور مسئولین  هلال احمر فیروزکوه و قاسم عرب مسئول ترمینال حمل و نقل فیروزکوه که کمک کردند تا هردو صعود با موفقیت برگزار گردد  تقدیر و تشکر نمودند

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه