۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۹:۳۲ کد : ۲۳۱ اخبار دانشگاه
• مراسم دسته روی و عزاداری دانشگاهیان عاشورایی دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با حضور صدها نفراز اساتید ، دانشجویان و پرسنل دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه مراسم دسته روی و عزاداری دانشجویان عاشورایی درسطح شهرستان فیروزکوه برگزارشد . دراین مراسم معنوی علاوه بر ریاست و معاونین واحد فیروزکوه ، مسئول نهاد مقام معظم رهبری دردانشگاه آزاد اسلامی ، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا طیبی نیز حضورداشتند که بعد از اقامه نماز ظهر وعصر به ایراد سخنرانی پرداختند .
•	مراسم دسته روی و عزاداری دانشگاهیان  عاشورایی دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

•
  • مراسم دسته روی و عزاداری دانشگاهیان  عاشورایی دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

حجت الاسلام طیبی صلح امام حسن مجتبی (ع) را زمینه ای برای قیام عاشورای حسینی دانستند و گفتند : نرمش قهرمانانه امام مجتبی (ع) ضمن تحمیل خواسته های به حق امام به معاویه ، موجب رسوایی چهره بنی امیه بعداز قیام عاشورا شد . ایشان تاکید کردند اگر این صلح نبود امروز چیزی هم از اسلام و اهل بیت باقی نمی ماند زیرا مردم درآن زمان اسلام را از طریق معاویه شناخته بودند و اسلام حقیقی معنایی نداشت . صلح امام حسن (ع) موجب بقای اسلام شد تا در قیام امام حسین (ع) با شهادت  ایشان چهره کریه بنی امیه برای مردم افشا شود به گونه ای که بعد از این قیام حماسی جریان حاکم تلاش می کرد که مسلمانی خودرا به مردم اثبات نماید .

طیبی ادامه داد : انقلاب اسلامی ایران نیز همانند قیام عاشورا اسلام را زنده کرد تا جایی که قبل از انقلاب مفهومی به صورت اسلام جهانی مطرح نبود . دنیا اسلام را مخصوص اعراب می دانست لیکن بعد از انقلاب برای نخستین بار قرآن در چین و شوروی آن زمان چاپ و منتشر شد و اسلام به عنوان دین جهانی چهره خودرا نشان داد . امروز دنیا اسلام را با جمهوری اسلامی ایران می شناسد و پرچم رهبری واقعی جهان اسلام دردستان ولایت فقیه است .

سپس  این مراسم با مداحی  آقای علوی ازدانشجویان رشته مدیریت ادامه یافت و درپایان از عزاداران حسینی پذیرایی به عمل آمد .

روابط عمومی واحد فیروزکوه مهدی سالاریه – 29 مهر 94