۱۲ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۵:۴۴ کد : ۲۳ اخبار دانشگاه
به مناسبت ایام فاطمیه ، شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با حضور دانشگاهیان • همایش یاس کبود دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ، صبح امروز با حضور حجت الاسلام حاج آقا نقویان و جمع کثیری از دانشگاهیان و مسئولین شهرستانی همایش فرهنگی یاس کبود به مناسبت شهادت بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) در مسجد حضرت سیدالشهدا (ع) این واحد دانشگاهی برگزارشد .
به مناسبت ایام فاطمیه ، شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با حضور دانشگاهیان  •	همایش یاس کبود دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .  به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ، صبح امروز با حضور حجت

به مناسبت ایام فاطمیه ، شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با حضور دانشگاهیان

• همایش یاس کبود دردانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه ، صبح امروز با حضور حجت الاسلام حاج آقا نقویان و  جمع کثیری از دانشگاهیان و مسئولین شهرستانی همایش فرهنگی یاس کبود به مناسبت شهادت بی بی دوعالم حضرت فاطمه زهرا(س) در مسجد حضرت سیدالشهدا (ع) این واحد دانشگاهی برگزارشد .

براساس این گزارش در ابتدای این مراسم پس از قرائت حدیث شریف کسا وتلاوت قرآن مجید ، سالاریه سرپرست معاونت فرهنگی اجتماعی واحد ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س) و خوش آمد گویی به میهمانان گفت : حضرت زهرا (س) برای زنان و دختران عالم چه مسلمان و چه غیر مسلمان الگواست زیرا در سخت ترین شرایط ممکن دست از یاری امام و دین خدا نکشید و دفاع از ولایت را بر رفاه وآسایش خود و فرزندانش ترجیح داد.

درادامه حسن اسفندیار دبیرکانون شعر دانشجویی به قرائت دکلمه ای زیبا در وصف دختر پیامبر اکرم (ص) و مصیبت های وارده برایشان حاضرین را تحت  تاثیر قرارداد و سپس حجت الاسلام شیخ علی اسفندیاری با روضه خوانی و ذکر مصیبت آن بانوی فداکاراسلام خیمه فاطمی را معطر نمود . درادامه سخنران اصلی مراسم حضرت حجه الاسلام حاج آقا نقویان به بیان مطالب ارزنده اخلاقی در بابا نهضت فاطمی پرداخت .

ایشان از جوانان بخصوص دانشجویان خواست تا خود در باب فضایل فاطمی به تحقیق و تدبر بپردازند و به درک واقعی از سیره عملی ایشان دست یابند .

این استاد به نام حوزه و دانشگاه درک اخلاق فاطمی را امری ضروری برای جامعه اسلامی و شیعی دانستند و تاکید کردند آن حضرت الگوی تام عیار برای همه بشریت می توانند باشند . اینکه حضرت در عوج گرفتاری و مصائب همسایه را از دعا برای رفع گرفتاری هایش فراموش نمی کند و ترجیح می دهد مشکلات همسایه را بر خود و خانواده خود این امری مهم است .

حاج آقا نقویان دختران جامعه بخصوص دانشجویان را به حفظ عفت و پاکدامنی در سخت ترین شرایط فراخواند و گفت : هرچه مشکلات بیشتر شود ارزش گناه نکردن هم بیشتر می شود و کسی که برای حفظ پاکدامنی خود به سختی می افتد به زودی پاداش این سختی را خواهد گرفت و خدا بهترین هارا به او هدیه خواهد کرد .

ایشان توجه مسئولین به امر جوانان را مهم ترین وظیفه کشوردانست و از رسانه ها بخصوص رسانه ملی خواست تا با طرح مشکلات آنها در رفع این مشکلات پیش قدم شوند .

حجت الاسلام نقویان از مسئولین فرهنگی دانشگاه خواست تا فکر دانشجویان را تقویت کنند و گفت اگر دانشجو به اهمیت حجاب پی ببرد خود مشتاقانه به رعایت آن همت می کند در حالی که با زور و اجبار همیشه نتیجه معکوس است . ایشان تاکید کردند که سیره ائمه اطهار (ع) در توسعه فرهنگ دینی هیچگاه زور و اجبار نبوده بلکه دعوت به تفکر و شناخت عمیق از دین اولین و آخرین راه برای پذیرش حقیقت اخلاق الهی توصیه شده است .

به نظر این استاد معظم روش های سرکوب گرایانه همان روشی است که داعش در معرفی دین ارائه کرده است که نتیجه آن ایجاد هس تنفر و ازجار از دین و اسلام است تا آنجا که یک روزنامه فرانسوی به خود اجازه می دهد به  پیامبر رحمت و اسوه عالیمان (ص)  جسارت کند و این نتیجه معرفی متحجرانه دین و اسلام است .

درپایان ، این مراسم پس از نماز ظهر و عصر و پذیرایی از دانشجویان در فضایی معنوی به پایان رسید .  – روابط عمومی واحد فیروزکوه