۲۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۷ کد : ۲۲۹ اخبار دانشگاه
• مراسم تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد . • دکتر رستمی : فقط با هم دلی و همراهی مسئولین و کارکنان می توان به کسب قله های رفیع افتخار امیدواربود . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز با معرفی 4 کارمند نمونه ، مراسم تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در سالن اجتماعات شهید آوینی این واحد دانشگاهی برگزار گردید .
•	مراسم تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .  •	دکتر رستمی : فقط با هم دلی و همراهی  مسئولین و کارکنان می توان به کسب قله های رفیع افتخار امیدواربود .
  • مراسم تجلیل از کارمندان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه برگزارشد .
  • دکتر رستمی : فقط با هم دلی و همراهی  مسئولین و کارکنان می توان به کسب قله های رفیع افتخار امیدواربود .

دراین مراسم ابتدا دکتر علی اصغر رستمی ضمن برشمردن ویژگی های یک کارمند خوب گفت : امروز که در شرایط خاص رقابتی دربین دهها واحد دانشگاهی درسطح کشور و منطقه قرارداریم تنها راه ارتقا و کسب اعتبار ایجاد همدلی و همراهی بین مسئولین و کارکنان می باشد و این رمز موفقیت و کسب قله های رفیع افتخار می باشد .

ایشان ضمن تشکر از خدمات ارزنده و شبانه روزی پرسنل دانشگاه گفت: امروز هرفردی باید درحیطه کاری خود احساس مسئولیت کند و تلاش کند با نوع آوری و پرکاری بیشترین بهره وری را داشته باشد . ریاست واحد فیروزکوه تاکید کرد پرهیز از حاشیه های متداول و حمایت از کارهای یک دیگر می تواند این رشد جمعی را تسریع بخشد . ایشان تاکید کردند :  با توجه به حضور بیش از 7 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ، بیشترین فشار کاری بردوش پرسنل خدوم دانشگاه است که جای تجلیل و تشکر بیش ازاین هارا دارد .

درادامه دکتر خسرو عزیزی ، معاون اداری و مالی واحد فیروزکوه ضمن تشکر از خدمات پرسنل واحد فیروزکوه ، روند انتخاب کارمند برتر را تشریح نمودند و توضیح دادند 4 کارمند از بین 160 کارمند فعال واحد از هر حوزه انتخاب شدند. این افراد در حیطه کاری خودشان بیشترین بازدهی و بهره وری را داشته اند و از این نظر درراستای اجرای بخشنامه سازمان محترم مرکزی در معرفی کارمند برتر این عزیزان معرفی و تجلیل می گردند .

درپایان  توسط مجری برنامه این چهارکامند نمونه جهت اخذ لوح تقدیر و هدایا ازدستان مسئولین واحد فیروزکوه به جایگاه دعوت شدند . آقایان احسان کمندی از حوزه فرهنگی و دانشجویی ، خانم آمنه شجاع از حوزه آموزش ، آقای احمد شجاع از حوزه اداری و مالی و آقای مسعود شاه حسینی از حوزه پژوهش و فن آوری به عنوان کارمندان نمونه معرفی و از ایشان تجلیل و تقدیر به عمل آمد .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه