۲۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۸ کد : ۲۲۸ اخبار دانشگاه
• با حضورمسئولین دانشگاهی و جمع کثیری از ازاساتید و دانشجویان واحد فیروزکوه مراسم هفته آفتاب مهر دراین واحد دانشگاهی برگزارشد . به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی اصغررستمی ، ریاست واحد فیروزکوه ، معاونین و جمع کثیری از اساتید و دانشجویان این واحد ، جشن های هفته آفتاب مهربا شکوه هرچه تمام تر در این واحد دانشگاهی برگزارشد . براساس این گزارش دراین سلسله جشن ها دانشجویان جدید الورود ضمن آشنایی با شرایط این واحد دانشگاهی از برنامه های فرهنگی گوناگون استفاده کرده ، جذب کانون های فرهنگی متعدد شدند .
•	با حضورمسئولین دانشگاهی و جمع کثیری از ازاساتید و دانشجویان واحد فیروزکوه مراسم هفته آفتاب مهر دراین واحد دانشگاهی برگزارشد .

•

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی اصغررستمی ، ریاست واحد فیروزکوه ، معاونین  و جمع کثیری از اساتید و دانشجویان این واحد ، جشن های هفته آفتاب مهربا شکوه هرچه تمام تر در این واحد دانشگاهی برگزارشد .

ریاست واحد فیروزکوه ضمن حضور دراین برنامه های فرهنگی ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان گفت : دانشجویان باید در طول دوران تحصیلی بکوشند ضمن ارتقای علمی خود درزمینه های فرهنگی و اجتماعی نیز  جایگاه مناسبی پیدا نمایند . دکتر رستمی ادامه داد دانشجویان آینده سازان کشور هستند لذا باید به حدی از توانایی برسند که بتوانند جامعه پیرامون خودرا متحول کنند . دانشگاه نیز مکانی است که این فرصت طلایی را برای شما جوانان ایجاد کرده است لذا باید قدرآن را دانست و فرصت را ازدست نداد . ایشان کسب علم و ایجاد تخصص و ارتقای فرهنگ و هنر و اخلاق را مکمل هم توصیف کردند و تاکید نمودند دانشگاه می تواند زمینه ی ارتقای هردو را در دانشجویان ایجاد نماید .

درادامه این مراسمات دکتر علی مهدی زاده اشرفی معاون آموزشی ، دکتر خسرو عزیزی ، معاون اداری ومالی ، دکتر محمودزاده معاون پژوهشی و مهدی سالاریه سرپرست دفتر فرهنگ اسلامی هریک ضمن خوش آمد گویی به دانشجویان و اساتید به بیان نکاتی در حیطه کاری دانشگاه برداختند و از دانشجویان خواستند ضمن تلاش علمی و اجتماعی دانشگاه را برای رسیدن به اهداف عالیه خود کمک و یاری نمایند .

اجرای برنامه های هنری ، تئاتر ، موسیقی توسط کانون های فرهنگی دانشجویی ، پخش کلیپ معرفی دانشگاه که توسط کانون دانشجویی فیلم و عکس به اجرا درآمد ، برگزاری مسابقات فرهنگی و توزیع مجله دانشجویی نبا به همراه بسته فرهنگی ازدیگر برنامه های جذاب اجرا شده در هفته آفتاب مهر بود .

مهدی سالاریه ، سرپرست دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه در پایان این جشن ها گفت : کانون های واحد فیروزکوه پیشگام فعالیت های فرهنگی در این واحد دانشگاهی هستند و جشن های آفتاب مهر تماما توسط همین دانشجویان عزیز برگزار و اجرا شد ه است . ایشان از همه دانشجویان عزیز جدید الورود نیز خواست که ضمن حضور در کانون های فرهنگی واحد دانشگاه را در رسیدن به آرمانهای اسلامی فرهنگی خود کمک و یاری نمایند . ایشان تاکید کرد دانشگاه آزاد اسلامی با رویکرد جدید خود خواهد توانست که به بلندترین قله های فرهنگی دست پیدا کند و این تنها به همن عالی تک تک دانشگاهیان نیاز دارد .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه