۰۱ مهر ۱۳۹۴ | ۱۸:۲۶ کد : ۲۱۷ اخبار دانشگاه
با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه همایش شعر عاشورایی تحت عنوان « سوگ سرود عشق » برگزارمی شود به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با پیشنهاد معاونت فرهنگی دانشجویی واحد فیروزکوه و مشارکت ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی این شهرستان اولین همایش شعر عاشورایی تحت عنوان « سوگ سرود عشق » در سالن اجتماعات شهید آوینی واحد فیروزکوه برگزار می شود .
  • با تصویب شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه همایش شعر عاشورایی تحت عنوان « سوگ سرود عشق » برگزارمی شود

به گزارش خبرنگاردانشجویی ، با پیشنهاد معاونت فرهنگی دانشجویی واحد فیروزکوه  و مشارکت ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی و تبلیغات اسلامی این شهرستان  اولین همایش شعر عاشورایی تحت عنوان « سوگ سرود عشق » در سالن اجتماعات شهید آوینی واحد فیروزکوه برگزار می شود .

براساس این گزارش در راستای حفظ و اشاعه فرهنگ عاشورا و ادبیات فارسی ، مقررگردید تا با حضورو مشارکت فعال شعرا ، نویسندگان و اساتید ادب پارسی و کانون های فعال دانشجویی شعر و ادبیات فارسی و ارزش های اسلامی و همچنین حضور ادارات فرهنگی شهرستان این همایش درتاریخ 14 آبان ماه برگزارگردد . به همین منظور فراخوان همایش منتشر و تا تاریخ 25 مهر علاقه مندان می توانند به دبیرخانه آن آثار هنری و ادبی خود را ارسال نمایند .

مهدی سالاریه ، سرپرست دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه گفت : این همایش که در ماه محرم برگزار می شود ،  از جنس ادبیات آئینی و مذهبی بوده و علاقه مندان به این حوزه می توانند با ارائه آثار ارزشمند خود به معاونت فرهنگی دانشجویی واحد فیروزکوه حضور فعال داشته باشند . ایشان توضیح دادند آثار رسیده طی یک فرایند داوری شده و بهترین آثار در همایش 14 آبان که روز فرهنگ عمومی نیز می باشد قرائت خواهد شد .

سرپرست دفتر فرهنگ اسلامی واحد ادامه داد ادبیات فارسی ریشه در فرهنگ مذهبی و دینی ایرانیان دارد کما اینکه در کتب ارزشمندی همچون شاه نامه فردوسی یا مثنوی مولانا و یا حتی دیوان حافظ و بوستان و گلستان سعدی مفاهیم دینی و مذهبی به وفور دیده می شود . آنچه امروز به عنوان یک شکاف فرهنگی بین نسل ها به آن اشاره می شود با اتکا به ادبیات اصیل اسلامی ایرانی به راحتی قابل ترمیم است و امید داریم با برگزاری این گونه همایش ها قدمی در این راستا برداشته شود .

ایشان حمایت های معاونت فرهنگی و دانشجویی ، جناب دکتر سید طه هاشمی و ریاست واحد فیروزکوه دکتر رستمی را در توسعه فرهنگی دانشگاه بی نظیر دانست و تاکید کرد باید روند کنونی نه تنها حفظ شود بلکه تقویت یابد .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه