فراخوان آثارجشنواره شیخ طبرسی(ویژه اعضای هیأت علمی)

۳۱ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۴۹ اطلاعیه ها و دستورالعمل ها
.

جشنواره شیخ طبرسی

فراخوان آثار

(1363-1393 ش)

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی بر اساس مصوبه شورای راهبردی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ، جشنواره شیخ طبرسی ویژه اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی را با هدف گردآوری و معرفی بهترین آثار در موضوع قرآن و عترت برگزار می کند .

• اعضای هیأت علمی تمام وقت و نیمه وقت دانشگاه آزاد اسلامی می توانند آثار علمی مربوط به سالهای 1363 تا 1393 خود را بصورت مستقل و یا ترجیحاً از طریق واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند :
  1. کتاب در حوزه قرآن و عترت .
  2. مقاله چاپ شده در مجلات علمی ، پژوهشی در حوزه قرآن و عترت
  3. طرح پژوهشی مصوب و اجرا شده مرتبط با حوزه قرآن و عترت
  4. پایان نامه دفاع شده دکتری و کارشناسی ارشد مرتبط با قرآن و عترت (بهمراه تأییدیه دفاع و نمره )
  • مهلت ارسال آثار : 30 شهریور 1394
  • نشانی دبیرخانه : تهران ، انتهای بزرگراه ستاری ، میدان دانشگاه ، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ، ساختمان فرهیختگان ، طبقه دوم ، پژوهشکده قرآن و عترت
  • نشانی پست الکترونیک : tabarsi6393@gmahl.com
  • تلفن تماس : 47914270-021
  • نمابر : 47914258-021
  1. لازم است شرکت کنندگان یک نسخه از اثر خودرا بهمراه مشخصات کامل واحد دانشگاهی ، شماره تماس و نشانی پست الکترونیکی خود به دبیرخانه ارسال نمایند .
  2.  در خصوص کتاب و مقاله باید استانداردهای لازم چاپ و نشر رعایت شده باشد.
  3.    شایسته است فایل doc و pdf آثار ارسالی ضمیمه شود .

یادآوری : در سال 1395 این جشنواره دو سالانه برگزارخواهد شد و در آن آثار رگزیده سالهاای 1394-1395 ش مورد تقدیر قرار می گیرد.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی