۱۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۲:۳۷ کد : ۱۴۷ اخبار دانشگاه
به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) برگزارشد : اعزام ده ها نفراز دانشگاهیان عاشق امام به حرم مطهر امام خمینی (ره)تحت عنوان اردوی راهیان آفتاب به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز در آستانه سالگرد عروج ملکوتی روح خدا و با همت دفتر فرهنگ اسلامی واحد فیروزکوه ، ده ها نفر از اساتید ، دانشجویان و پرسنل واحد فیروزکوه جهت زیارت بارگاه ملکوتی و نورانی حضرت امام خمینی (ره) در قالب اردوی راهیان آفتاب ، اعزام شدند .
به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) برگزارشد :  اعزام ده ها نفراز دانشگاهیان عاشق امام  به حرم مطهر امام خمینی (ره)تحت عنوان اردوی راهیان آفتاب

به مناسبت سالگرد رحلت امام خمینی (ره) برگزارشد :

اعزام ده ها نفراز دانشگاهیان عاشق امام  به حرم مطهر امام خمینی (ره)تحت عنوان اردوی راهیان آفتاب

دراین اردوی یک روزه اعضای فعال کانون های فرهنگی دانشجویی از کانون های نشریات دانشجویی و شعر و ادب فارسی  نیز حضورداشتند و در پایان این اردو نیز دانشگاهیان واحد فیروزکوه ضمن زیارت بارگاه منور و تجدید میثاق با آرمان های امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی از موزه آثار امام نیز دیدن به عمل آوردند .

دکتر سالاریه ، سرپرست دفتر فرهنگ واحد فیروزکوه گفت: یکی از مهمترین وظایف فرهنگی دانشگاه ها اشنایی نسل جوان با آرمانهای انقلاب و بخصوص حضرت امام خمینی (ره) می باشد که درهمین راستا اردوهایی ازاین قبیل می تواندبسیار موثر و مفید باشد . ایشان آسیب جدی نسل حاضر را در غفلت از ارزش های انقلابی نسل اول دانست و توضیح داد باید با کارشبانه روزی عقب افتادگی ها را در این زمینه جبران نمود .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه