۱۲ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۱:۵۹ کد : ۱۴۶ اخبار دانشگاه
درملاقات با فرماندارجدید شهرستان فیروزکوه مطرح شد : دانشگاه آزاد اسلامی مهمترین عامل توسعه کیفی و کمی شهرستان فیروزکوه به گزارش خبرنگاردانشجویی ، صبح امروز در ملاقات ریاست و هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با مهندس طاهری فرماندار جدید شهرستان فیروزکوه ضمن تشریح دستاورد های علمی ،پژوهشی و فرهنگی این واحد دانشگاهی بر توسعه کمی و کیفی شهرستان فیروزکوه بر تداوم همکارهای فی مابین دانشگاه و مدیریت کلان شهرستان تاکید گردید .
درملاقات با فرماندارجدید شهرستان فیروزکوه مطرح شد  : دانشگاه آزاد اسلامی مهمترین عامل توسعه کیفی و کمی شهرستان فیروزکوه

درملاقات با فرماندارجدید شهرستان فیروزکوه مطرح شد  :

دانشگاه آزاد اسلامی مهمترین عامل توسعه کیفی و کمی شهرستان فیروزکوه

در این جلسه ابتدا حجت الاسلام والمسلمین دکتر رستمی ریاست واحد فیروزکوه ضمن خیر مقدم به فرماندار جدید شهرستان ، مهندس طاهری و تشریح عملکرد 31 ساله دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه گفت: الحمدا... واحد فیروزکوه درارای پتانسیل بسیار بالایی در تربیت نیروی انسانی مورد نیاز کشور می باشد و هم اکنون بیش از 90 درصد قشر تحصیل کرده شهرستان نیز دانش آموخته این واحد دانشگاهی می باشند . ایشان روتق اقتصادی شهرستان را وابسته به حضور ده ها هزار نفر دانشگاهی حاضر در شهرستان دانستند و تاکید کردند در آینده نیز به لطف خدا و با راه اندازی رشته های جدید و مراکز تحقیقاتی متعدد ی که در چشم انداز این واحد وجوددارد ، شاهد توسعه ای بیش از پیش به برکت دانشگاه آزاد اسلامی خواهیم بود .

درادامه مهندس طاهری فرماندار جدید واحد فیروزکوه نیز ضمن تشکر از حضور مسئولین دانشگاهی در فرمانداری شهرستان گفت: قطعا در توسعه شهرستان از تخصص محققین و پژوهشگران دانشگاهی آشنا با منطقه استفاده خواهیم کرد . ایشان توسعه را بدون پژوهش و دانشگاه غیر ممکن دانستند و گفتند : در هر نقطه دنیا اگر پیشترفتی حاصل شده است مطمئنا دانشگاه و پژوهش نقش اول را داشته است .

ایشان  از مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه خواستند تا با تداوم ارتباط موثر و ارائه راه کارهای عملی و کاربردی ضمن کمک به شهرستان فیروزکوه مدیران ارشد شهرستان را در دستابی به چشم انداز ارزنده شهرستان یاری نمایند .

در پایان این جلسه نیز دکتر مهدی زاده اشرفی معاون آموزشی واحد فیروزکوه گفتند : در دو مرحله همایش راه کارهای توسعه شهرستان فیروزکوه در دانشگاه برگزار شده است همچنین سند چشم انداز توسعه این شهرستان نیز توسط اساتید متخصص دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه تهیه و ارائه گردیده است و این روند قطعا با حضور مدیر موفق و متخصصی همچون جنابعالی در آینده شتاب بیشتری خواهد گرفت .

این جلسه با دعوت ریاست واحد  از فرماندار محترم جهت حضورآتی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه و ذکر صلوات به پایان رسید .

– مهدی سالاریه روابط عمومی واحد فیروزکوه